Bilemezsin hocam hayat karşına ne çıkarır kupon düşürmeye çalış bence fiyat düşmesi bekleyeceğine.Alıntıyı görüntüle
daha düşermi sizce
Amazonda yok mu ürün 5K ya 500tl indirim geliyor sürekli.kupon yok etrafta ya
Vallaha hocam daha da zam geleceğini düşünüyorum ben ya kupon bulmaya çalış.
Knk Mic mini 2 yerine düz Mic mini alsan o da yeterli olur çok profesyonel bir şey yapicaksan ayrıca belki düşünürsen diye Samsung akg tupe-c girişli kulaklık var 1.000₺ fln birkaç influcerde gördüm memnunlar ve ses te hiç fena değil bı düşün istersenmoto vlog için kulanacagım action 4 e bağlamak için sadece transmitter versiyonu 2 bin 2 mikrofonlu 1 alıcılı renkli kapak + sarj kutusu kablolar vs 5 bin
BU RX mobil var ve aparatları vs yok cok pahalıSepete Biraz Daha bir şey Ekle 4K'ya Filan Hayırlı Olsun .
![]()
DJI MIC MINI 2 (2TX +1 MOBILE RX +CHARGING CASE)
DJI MIC MINI 2 (2TX +1 MOBILE RX +CHARGING CASE) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mikrofon ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
motovlog için alcağım onu dusundum ama kablo kopma vs olursa sürekli kullık almakla ugrasmak istemiyorum bide akg lerin cogu sahte piyasadaki sadece vatan daki ler falan orjinalKnk Mic mini 2 yerine düz Mic mini alsan o da yeterli olur çok profesyonel bir şey yapicaksan ayrıca belki düşünürsen diye Samsung akg tupe-c girişli kulaklık var 1.000₺ fln birkaç influcerde gördüm memnunlar ve ses te hiç fena değil bı düşün istersen