Djı Mic Mini 2 Alınır mı? (Fiyatı Daha Düşermi?)

MASTERFF

80+
Reaksiyon skoru
2
moto vlog için kulanacagım action 4 e bağlamak için sadece transmitter versiyonu 2 bin 2 mikrofonlu 1 alıcılı renkli kapak + sarj kutusu kablolar vs 5 bin

1784998991777.webp

moto vlog için kulanacagım action 4 e bağlamak için sadece transmitter versiyonu 2 bin 2 mikrofonlu 1 alıcılı renkli kapak + sarj kutusu kablolar vs 5 bin
Knk Mic mini 2 yerine düz Mic mini alsan o da yeterli olur çok profesyonel bir şey yapicaksan ayrıca belki düşünürsen diye Samsung akg tupe-c girişli kulaklık var 1.000₺ fln birkaç influcerde gördüm memnunlar ve ses te hiç fena değil bı düşün istersen

Sepete Biraz Daha bir şey Ekle 4K'ya Filan Hayırlı Olsun .

Sepete Biraz Daha bir şey Ekle 4K'ya Filan Hayırlı Olsun .

BU RX mobil var ve aparatları vs yok cok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk Mic mini 2 yerine düz Mic mini alsan o da yeterli olur çok profesyonel bir şey yapicaksan ayrıca belki düşünürsen diye Samsung akg tupe-c girişli kulaklık var 1.000₺ fln birkaç influcerde gördüm memnunlar ve ses te hiç fena değil bı düşün istersen
motovlog için alcağım onu dusundum ama kablo kopma vs olursa sürekli kullık almakla ugrasmak istemiyorum bide akg lerin cogu sahte piyasadaki sadece vatan daki ler falan orjinal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce 4500 e düşmüş gözüküyor dün gece 5600 dü sabah 5100 cok oynuyo fiyatlar

Ben Mic Mini'yi 5.3k'dan aldım. 5K altına ufak da olsa düşer ama çok bir şey düşeceğini sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,392
Üyeler
200,104
Son üye
ThyrenX

Geri