Samsung Telefon Önerisi 30-40k Arası

bakisever

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
Samsung watch 7 akıllı saatime uygun Samsung telefon almak istiyorum.
S25fe veya s24 almayi düşünüyorum ikisinede zam geldi şuan 38 40 k civarı fiyatları bu paraları vermek istemiyorum 32 33k fiyata satıştaydı.
Şuanki fiyatlara göre ne alacağıma karar veremedim 40 k bunlara vermek yerine s25 veya s25 edge almak mantıklı geliyor 45 48k civarı fiyatları
Ne önerirsiniz

hocam selamlar , bunlarla ugrasacagına flip 8 alsana. kamu yada ogrenci indirimi bulursun 15% iniyor. takas destegi de var , uzerine de 3 taksit , bence faydalı olabilir.

hocam selamlar , bunlarla ugrasacagına flip 8 alsana. kamu yada ogrenci indirimi bulursun 15% iniyor. takas destegi de var , uzerine de 3 taksit , bence faydalı olabilir.
Bunlardan birini almak uğraş ama tüm bunları yapıp gelip 8 almak uğraş değil mi şimdi ben anlamadım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

96k bu arada telefonun indirimsiz fiyatı farkındasın değil mi?

Samsung watch 7 akıllı saatime uygun Samsung telefon almak istiyorum.
S25fe veya s24 almayi düşünüyorum ikisinede zam geldi şuan 38 40 k civarı fiyatları bu paraları vermek istemiyorum 32 33k fiyata satıştaydı.
Şuanki fiyatlara göre ne alacağıma karar veremedim 40 k bunlara vermek yerine s25 veya s25 edge almak mantıklı geliyor 45 48k civarı fiyatları
Ne önerirsiniz
S25 FE al geç bence 37k'ya bunun sonu yok 48k ona vereceğime derken 52k'ya 26 bakarken bulursun kendini

Bunlardan birini almak uğraş ama tüm bunları yapıp gelip 8 almak uğraş değil mi şimdi ben anlamadım?

96k bu arada telefonun indirimsiz fiyatı farkındasın değil mi?

S25 FE al geç bence 37k'ya bunun sonu yok 48k ona vereceğime derken 52k'ya 26 bakarken bulursun kendini
yoo degil , ben deniyorum bugun sorun yasamadım. herkesin beklentisi baska , benim cok hosuma gitti ve bilgileri paylaşmak istedim. kullanıp kullanmamak size baglı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,787
Üyeler
200,200
Son üye
Küçükf

Geri