🔥İndirim LG Ultragear™ OLED Gx7 26.5" 27gx700a-B 280hz 23.919,08 TL

Konu sadece McAfee değil zaten. Birincisi bu uygulama yabancı testlerde ve reddit forumlarında görüldüğü kadarıyla Windows update'i ile otomatik yükleniyormuş. McAfee de yanında geliyormuş(en önemsiz kısmı sayılır, McAfee veriden nemalanmak için orada)
Sıkıntı şurada, rızan olmadan yükleniyor bunların hepsi ve veri takibine onay veriyorsun(yine rızan olmadan), tüm sistemini izliyor bu uygulama bir de. Öyle bir yetkinlik açmışlar arkaplanda.

Tam olarak kaldırılamıyormuş sanırsam bir de komut falan girmen gerekiyormuş her şeyini silmen için. Standart bir kullanıcıyı gereksiz uğraştırma sayılır bence bu da.

Bizim ekonomide alınmasın, tepki gösterin cart curt denmesi pek mantıklı değil, malum sabit düzende giden bir ekonomimiz ve pazar sistemimiz falan yok. Akılda bulunsun hani alacaklara. Windows şimdilik durdurmuş bu indirmeyi.

Monitör için elzem bir uygulama mı bilmiyorum hani lazımlık açısından. Bende Asus DisplayWidget var mesela, OSD'ye girmeden ayar yapmak çok rahat oluyor. O tarz bir şey ise indirmemek de ayrı sıkıntı.

TV kısmı zaten reklamlardan ve kapalı sistemlerinden dolayı müdahale pek yapamıyorsun orada giden gidiyor :kekw:

LG'nin genel bu acizliği yapması güldürdü ama, hani pazar sensin kardeş daha neyin ekstra kârının peşindesin anlayamadım. McAfee ile rezil partnerlikleri de cabası.
Haklısın bunda sıkıntı yok yanlış zaten yapılan. Ama atılan yorumlar komik geldi. Gülücük emojisi attım diye arkadaş gocunmuş fake hesapları herhalde yada lg televizyonu yanmış niye tutuşuyor anlamıyorum.

Kimse düzgün yazmamış ki şu tarz bir yorum atılsa zaten ortada bir problem olmayacak. Atılan eksik bilgili yorumlar benim komiğime gitti açıkçası
Şöyle yazılabilir mesela lg monitor uygulaması isteminiz dışı uygulama indiriyor reklam yapıyorlar bilginiz olsun ama çözümü de var herkesin bilgisi olsun

Benim bilgimi alsın umrumda değil ha mcafee kullanmam (kötü) kaspersky premium var zaten aynı anda iki virus programı kullanılmadığı için yine bir problem yok benim için. Ha yüklendi mi kendi kendine her türlü silerim onu ama bu monitoru almayacağım anlamına gelmez ben f/p ürün almak zorundayım bütçeme göre uygun olanı alacam tıtırler reklamı cartı cartu.

Google da sürekli dinliyor seni bir üründen bahsediyorusn tak reklam çıkıyor önüne. Bütün Türk vatandaşlarının bilgileri internette var monitörümü ekranımı donumu da görsün.

Bu yoruma göre telefon da kullanmayalım. İstersen apple kullan çok güvenlikli ya cumhurbaşkanları vs önemli kişiler niye kullanmıyor madem bu kadar güvenilir. yine istedikleri zaman bilgin ellerinde google'dan reklam ayarlarını kapat yine takip ediliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçeriği okuyan çözümü var mı yok görüyor deneyip uyguluyor zaten boş konuşan adam
Sen cevap vermeseydin ortada boş bir muhabbet olmayacaktı zeki arkadaş.

Bu yoruma göre telefon da kullanmayalım. İstersen apple kullan çok güvenlikli ya cumhurbaşkanları vs önemli kişiler niye kullanmıyor madem bu kadar güvenilir. yine istedikleri zaman bilgin ellerinde google'dan reklam ayarlarını kapat yine takip ediliyorsun.
apple telefonuna isteğin dışında bloatware kurmuyor, kardeş lg monitör aldın diye marka senin gibi savunmana gerek yok yahu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,313
Üyeler
200,343
Son üye
S.D.

Geri