En Fazla 80 Bin TL Bandında Mimari Uygulamalar Kullanmak İçin Kasa Önerisi.

Ayrıca amazon.com.tr de ve incehesap gibi sitelerde peşin fiatına 3-6 ay taksitte oluyor. Oralardanda bakılınabilir.Yazdığım parçalardan hızlıca baktımda para tutan ekran kartı 6 taksit,işlemci 6 taksit,ramler 3 taksitmiş zaten.Peşin fiatına Diğerlerine bakmadım.
Hocam verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Ben ileteceğim kendisine. Son bir sorum olacak. Söylemiş olduğunuz işlemciyi ilk defa duydum bu oyun için de uygun olan işlemci mi ? Normalde intelin i3 i5 i7 i9 olanları duyarız bunları ilk defa duydum. Merak ettim :)

O yazdığınız , i3 i5 i7 i9 artık tarih oldu.:)

250K Plus işlemci,İntelin en son jenerasyon işlemcisi. Oyun içinse,AMD nin en güçlü oyun işlemcilerine,yaklaşmaya çalışan bi işlemci.Tabi bi 7800X3D vs. olamaz. Ama zaten,RTX 5080 ekran kartlarına kadar rahatça iş görür. Benim yazdığım RTX 5060 Ti ise , zaten bu işlemciye hafif kalacaktır.Yani bu işlemci, bu e.kartı için fazla bile. Bakınız ,bi de bu işlemcinin oyundaki performansı için bi fps grafiği bırakayım.Test, RTX 5090 gibi dünyanın en hızlı e.kartı ile yapılmış ve 250K plus ,AMD 9700x'i yakalamış.Bu fps farkları,RTX 5060 Ti de neredeyse sıfır olur.

Fakat arkadaşınız uygulamalardan vs.fedakarlık yapacaksa,7500F gibi işlemciye düşeriz. RTX 5070 E.kartı ile,80000 TL yi biraz geçerek sistemi değiştiririz. Fakat uygulamalarda fazla bi performans beklemesin o zaman.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-27 200110.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-27 200110.webp
    45.7 KB · Hit: 6
O yazdığınız , i3 i5 i7 i9 artık tarih oldu.:)

250K Plus işlemci,İntelin en son jenerasyon işlemcisi. Oyun içinse,AMD nin en güçlü oyun işlemcilerine,yaklaşmaya çalışan bi işlemci.Tabi bi 7800X3D vs. olamaz. Ama zaten,RTX 5080 ekran kartlarına kadar rahatça iş görür. Benim yazdığım RTX 5060 Ti ise , zaten bu işlemciye hafif kalacaktır.Yani bu işlemci, bu e.kartı için fazla bile. Bakınız ,bi de bu işlemcinin oyundaki performansı için bi fps grafiği bırakayım.Test, RTX 5090 gibi dünyanın en hızlı e.kartı ile yapılmış ve 250K plus ,AMD 9700x'i yakalamış.Bu fps farkları,RTX 5060 Ti de neredeyse sıfır olur.

Fakat arkadaşınız uygulamalardan vs.fedakarlık yapacaksa,7500F gibi işlemciye düşeriz. RTX 5070 E.kartı ile,80000 TL yi biraz geçerek sistemi değiştiririz. Fakat uygulamalarda fazla bi performans beklemesin o zaman.
Hocam gerçekten bilgine hayran kaldım. Ben gerekli bilgileri kendisine ileteceğim artık karar onun kararı. Bu donanımlar onun oynayacağı oyunlar için gayet yeterli olacaktır. İş için daha önemli. Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Zahmet verdim kusura bakmayın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,797
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri