Yardım Ryzen 5500 Çok Isınıyor

Üründe bir problem olduğunu düşünmüyorum. Stok soğutucu ile yükte ve eğer kasanda fanlar veya kapalı bir kasan var ise sıcaklıklar bu sıcak havada 90 derecelere çıkabilir. Zaten bu sıcaklıklara çıkıncada w değeri kısıtlanır. Bu anakarttan sebepte olabilir vesaire. Sen 6 adet bakır borulu veya marka bir 4 adet bakır borulu bir kule tipi soğutucu al. Herhangi bir problem olursa da kısıtlama le ilgili biostan kısıtlamayı kaldırırız... Ama sıcaklık arttığı sürece kilidi açmamızın bir anlamı yok...

yani ama sonucta kusurlu mal vermek etik değil adam da para veriyor
kusur değil termal macun bakımı lazım dersin olur biter adam bilmiyorsa arabaya nasıl yağ koyuyorsan öyle dersin çünkü ben pcyi satmıştım bir ara adama dedim bak şu şekilde bakımı yapılacak tamam dedi daha adam beni aramadı sorun yaşamadı çünkü.

kusur değil termal macun bakımı lazım dersin olur biter adam bilmiyorsa arabaya nasıl yağ koyuyorsan öyle dersin çünkü ben pcyi satmıştım bir ara adama dedim bak şu şekilde bakımı yapılacak tamam dedi daha adam beni aramadı sorun yaşamadı çünkü.
macunla alakalı bir problem değil!

macunla alakalı bir problem değil!
biliyorum dostum örnek verdim macunla alakalı olmadığını ilk mesajımda belirttim zaten madem laptop alacaksın neden masraf yapıyorsun diyorum sen 0 alıp takicaksin adam pazarlik adi altinda bedavaya getirecek. yaşadım ki biliyorum yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,462
Üyeler
200,939
Son üye
farukk..

Geri