En İyi Muadil Parfüm markası

iFourveyn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
122
Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir?

Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama

Onları ben de duydum ama hiç deneyimlemedim. Annem yıllardır Muscent kullanır. Evden çıkmadan sıkar, saatler sonra geldiğinde hâlâ kokusu durur. Ben de bir ara MAD kullanmıştım, o da bayağı iyiydi.

Malikhan parfüm kalite kalıcılık benzerlik olarak en iyi muadil parfüm markalarındandır. ben ve çevrem aşırı memnunuz. vibrato, hugo boss absolu, aventus absolu, ganymede limmensite, imagination çok iyidir

Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama
a115 aldim 2-3 gun gidiyo kokusu la resmen 300₺ falan vermistim, 50 ml i de 2-3 aydir kullaniyorum. Tisorte 2-3 gun once sıktım, odaya koydum sabah girdim odayi bile kokutmus, pardumdwn parfume degisebiliyodur kaliciligi belki

a115 aldim 2-3 gun gidiyo kokusu la resmen 300₺ falan vermistim, 50 ml i de 2-3 aydir kullaniyorum. Tisorte 2-3 gun once sıktım, odaya koydum sabah girdim odayi bile kokutmus, pardumdwn parfume degisebiliyodur kaliciligi belki
Erosun muadili mi

Geri