Grimelange Tişörtler 90 TL

Az önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de) :peepokalp:

1785240949254.webp

1785240998362.webp

1785241041372.webp

Az önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de) :peepokalp:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
:D bende 13 bin liraya koltuk almıştım 1 gün sonra 3 bin lira zam yedi 3 hafta ürünü göndermeyip sonra iptal ettiler sağ olsunlar 100 lira yatırmışlardı gerçekten rezillik sayısız kez hem amazonla görüştüm en son dur markanın mh arayayım dedim onlar amazona ulaştılar 2 saat sonra iptal geldi hiç memnun kalmadım bu süreçten malesef

Acaba tek siparişe mi hepsine mi
Her bir ürünün iptali için ayrı ayrı hediye kuponu vermiyor. Tek bir tane veriyor. Yani 200 TL.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Sayenizde ben de gördüm. Teşekkürler. 👍

Geri