Oyun Oynarken Pixel Oluyor Ekran Kartı 5060ti

nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını ön ayarla yap a gelip benim tercihlerimi kullan diyip ordan kaliteye al. Belki çözer

hocam şöyle ışığın vurduğu yerlerde oluyor bu
Ya yazışmsal yada yükte olunca anakarta bi sorun oluyor yada fazla ısınıohr ardından hdmi kablosuna zarar fln verihkr elinde başka hdmi kablosu varsa farkşı bir girişe takıp dene

Bu tarza benzer bi sorunu 9070xt de alıyorum.Pubgde bazı peluş kıyafetlerde kıyafet ful parazit pikselli görünüyordu.Diğer oyunlarda bir problem yaşamadım.

hocam daha önceden sorunsuz şekilde oynadığım oyunlarda yapmaya başladı neden bana öyle gelsin
Bence sebebi tamamen nvidia control center ile ilgili. Bir patch sonrası buna sebep olan bir nvidia modülü açılmış olabilir. Oyuna müdahale eden her şeyi bir kapatmayı ve oyuna bırak seçeneğini seçmeyi deneyin.

Bence sebebi tamamen nvidia control center ile ilgili. Bir patch sonrası buna sebep olan bir nvidia modülü açılmış olabilir. Oyuna müdahale eden her şeyi bir kapatmayı ve oyuna bırak seçeneğini seçmeyi deneyin.
hocam dduyla sürücüyü silip yeniden yükledim yine olmadı format attım yine olmadı ekran kartını değiştirdim yine olmadı

Önceki ekran kartınız neydi? Farklı monitorde denediniz mi?
dedim hocam 4060 vardı ondayken hiç bir sorun yoktu sonra 9060xtye geçtim sorun başlamaya başladı sonra 5060ti aldım sorun devam etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceki ekran kartınız neydi? Farklı monitorde denediniz mi?
farklı monitörlerlede denedim hocam ama durum aynı

dedim hocam 4060 vardı ondayken hiç bir sorun yoktu sonra 9060xtye geçtim sorun başlamaya başladı sonra 5060ti aldım sorun devam etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

farklı monitörlerlede denedim hocam ama durum aynı
Valla böyle şeylere bir ara kurduğunuz 3. parti bir app sebep olabiliyor. Hiç önermem ama durum artık şundan bundan olabilir demekten çıkmış; bir format atın. Tertemiz hale getirip deneyin. Hala aynıysa, aklıma gelebilecek tek seçenek anakartın pcie soketindeki bir problem olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,395
Üyeler
200,374
Son üye
Eyüp Kanca

Geri