Asus Rog Pelta Alınır mı?

cedskin

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
7000
rog pelta alınır mı? acaba trenyolda 10,000 den neredeyse 7,000 olmuş veya bunun yerine ne öneirisiniz
Deri kumaş tercih etmiyorum.

Alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cloud III s sık sık 5k civarına düşüyor. 1.5'a da wraithten kumaş pad alır kullanırsın. Pelta'dan çok daha iyi bir kulaklık. Cashbackle 3900e falan alınabildiğinde bir nebze makuldu. 7k falan komik rakamlar bu kulaklık için

Fabrikadan deri çıkışlı olan kulaklıkların pedlerini kumaş yapınca ses kalitesinde sorunlar çıkıyormuş doğrumudur

ayrıca neden alınmaz hocam

Fabrikadan deri çıkışlı olan kulaklıkların pedlerini kumaş yapınca ses kalitesinde sorunlar çıkıyormuş doğrumudur

ayrıca neden alınmaz hocam
Daha iyisi varken alınmaz. III S ufaktan odyofillere göz kırpan bir kulaklık, tuningi çok iyi. Ses kalitesinde sorun çıkmaz. Deri padlerde basslar daha vurguludur, kumaş ve kadifede bu biraz azalır. EQ ile birkaç db verir geçersin. III S eq kaldırıyor.

Açıkçası cloud III S pek hoşuma gitmedi sizce nova5 nasıldır

Açıkçası cloud III S pek hoşuma gitmedi sizce nova5 nasıldır

Nova 5'i 6 ay boyunca kullandım. Maalesef sağ taraftan bir anda ses kesilmesi problemiyle karşılaştım. Aynı ses kalitesini şu an bu kulaklıktan alıyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.

Nova 5'i 6 ay boyunca kullandım. Maalesef sağ taraftan bir anda ses kesilmesi problemiyle karşılaştım. Aynı ses kalitesini şu an bu kulaklıktan alıyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.
Hocam 7.1 özelliği nasıl birde dip ses sorunu var diyorlar yaşadınız mı böyle bir sorun

Hocam 7.1 özelliği nasıl birde dip ses sorunu var diyorlar yaşadınız mı böyle bir sorun
Dip ses sorunu Pro modelinde vardı. Ben Ultra modelini önerdim çünkü Pro modelinin ilk üretim serisinde böyle sorunlar yaşanıyordu. Şu an ise iki modelde de herhangi bir sorun yok.

Kendi dahili 7.1 özelliği bana göre piyasadaki çoğu kulaklıktan kat kat daha iyi. Fiyatına göre sunduğu performans beni gerçekten çok şaşırtmıştı. Sonuç olarak, Ultra modelinde dip ses sorunu yok ve 7.1 özelliği fazlasıyla tatmin edici.

Hocam peki 7,500TL'ye alınır mı? bu
1785280880576.webp

Redditte bunun gibi bir ton konu var. Önermiyorum.

Hocam rahatsız ediyorum ama Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless bu nasıldır

Hocam rahatsız ediyorum ama Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless bu nasıldır
Razer'ın bana göre mouse'ları ve klavyeleri kaliteli. Ancak 3 tane Razer kulaklık aldım ve maalesef hiçbirinden verdiğim paranın hakkını ya da beklediğim performansı alamadım. Bu yüzden öneremiyorum. Reddit'te de araştırınca kendi kendine kapanma sorunları yaşayan kullanıcıları gördüm. Yine de karar sizin tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,233
Üyeler
201,151
Son üye
ademmm

Geri