Çözüldü✓ Razer Barracuda X mi Atk N9 Ultra mı

Reaksiyon skoru
1
Normalde n9 ultra alacaktım ama dip ses ve cızırtı var diyola4 fiyatları aynı nerdeyse n9 ultra 150tl daha ucuz hangisini alayım

N9 konusunda bilgim yok fakat Barracuda X i 2-3 sene kadar kullandım ve bayağı rezil bir süreçti. Yazılımı acayip kötü, kulaklıkta garip kronik buglar var (şarj azalma uyarısı kalıcı mesela), adaptörden kaynaklı sesin az gelmesi, adaptörünün bozulması, kablolu kullanırken mikrofon ve kulaklık sesinin karışması vs gibi çok fazla problem yaşadım tavsiye etmiyorum.

N9 konusunda bilgim yok fakat Barracuda X i 2-3 sene kadar kullandım ve bayağı rezil bir süreçti. Yazılımı acayip kötü, kulaklıkta garip kronik buglar var (şarj azalma uyarısı kalıcı mesela), adaptörden kaynaklı sesin az gelmesi, adaptörünün bozulması, kablolu kullanırken mikrofon ve kulaklık sesinin karışması vs gibi çok fazla problem yaşadım tavsiye etmiyorum.
2022 versiyonu mu ben 2022 alıcam hatalar düzeldi diye duydum da

2022 versiyondu benimki de ancak bu saydığım sorunların hepsini bizzat yaşadım, en son adaptör de bozulunca kenara koyup Rog Pelta aldım.

Normalde n9 ultra alacaktım ama dip ses ve cızırtı var diyola4 fiyatları aynı nerdeyse n9 ultra 150tl daha ucuz hangisini alayım
barracuda x'i 2,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sürekli ekolayzerden full bass yapıp müzik dinlerim kalitede azalma yok. Ses kasması iyi mikrofon güzel.

N9 modelinin pro versiyonunda vardı o sorun ilk çıktığı zaman dip ses sorunu vardı ama bir sonraki üretimde bunu çözdüler şuan alabiliceğin en mantıklı ürün olabilir N9 Ultra modeli piyasadaki benim diyen çoğu kulaklığı geçer diyebilirim hatta bu rengine bayılıyorum bendede var

Sepette 115 lira ek indirimi var.

ikiside değil en az razer kadar premium olan ama çok daha kaliteli mchose x9 al hocam

Geri