🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

G5 18k ya asla alınmaz 20k ya Glossy aoc var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Samsung G5 oled fiyatı pahalı şu an rakipleri 20k iken ucuzlaması lazım 18k degil ederi şu an 15-16k falan olması lazım. Yakın fiyata glossy varken alınmaz. Neden alınmamalı öğrenmek isteyenler acıp videoyu izlesin
%100 katılıyorum. G5 in hakkı bana göre 15,14. Fırsat diye açılan monitöründe bu dimming sayısı ile olması gereken rakam 10, hadi zorlayalım 11 olsun. 24 inç modelini 11'e koymuşlar rakibi yok diye komik...

mini led panel tam olarak ne oluyor? veya 2-3 panelin karışımı gibi bir şey mi

%100 katılıyorum. G5 in hakkı bana göre 15,14. Fırsat diye açılan monitöründe bu dimming sayısı ile olması gereken rakam 10, hadi zorlayalım 11 olsun. 24 inç modelini 11'e koymuşlar rakibi yok diye komik...
ulkede rekabet olmadigindan fiyatlar boyleymis TCLciler daha once oyle diyordu :) rekabet derken Samsung, LG ya da ulkedeki diger firmalar degil, diger Cinli ureticiler ya da firmalar.. Yani o yuzden TCLin Avrupa /ABD fiyati nerdeyse yari yariya ucuzmus ondan (ironidir :)

Sicak firsat konusunda fiyat konusulmasi yerine konular hep baska yone kayiyor :)

Son düzenleme:
Bütçe neydi ?
32 inçi kullanabilecek olursam 322urdx36 nın alt modelini veya 27 inç rgb stripe woled alacağım ben, 27 olsa daha güzel olur
1080p 60 hz ips monitörden geçtiğimden memnun ediyor ama benlik de değil g6

oled parasına miniled alınmaz, siyahları renkleri geçtim tepkime süresine çok alışıyor insan

ulkede rekabet olmadigindan fiyatlar boyleymis TCLciler daha once oyle diyordu :) rekabet derken Samsung, LG ya da ulkedeki diger firmalar degil, diger Cinli ureticiler ya da firmalar.. Yani o yuzden TCLin Avrupa /ABD fiyati nerdeyse yari yariya ucuzmus ondan (ironidir :)

Sicak firsat konusunda fiyat konusulmasi y konular hep baska yone kayiyor :)
Rekabetle hiçbi alakası yok bizim ülkede sistem "yersen" sistemiyle çalışıyor. Yılbaşı geldi x2 kat zamlayayım martta biraz düşürürüz, satılacağı fiyata kadar yavaş yavaş indiriyorlar o zamanda sen %50 zammı kabul etmiş oluyorsun. Yoksa sürekli güzel anakartlarda intel indirimi geliyor ama amd yok ortada arz talep meselesi. Zaten savunulan şey ürün alınır, alınmaz değil. "Sıcak Fırsat" adı üstünde. İnsanların fiyat tartışmayacağı güzel indirime girmiş ürünleri sıcak fırsata atarsın. Bence alınır mantığıyla olması gereken öneri konusunu indirim yerindeki sıcak fırsatlara açamazsın. Zaten 13₺'den yukarı olmaması gereken ürünü sıcak fırsatlara 13'ten açmamalısın.

hocam g61sd ve g60sd modeli arasında kaplama farkı var mıydı
ikisi de aynı derecede mat mıydı yoksa birisi daha mı agresifti
Muhtemelen aynı. G80sd ve g81sf arasında fark var ama g81sf aşırı mat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,045
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll