🔥İndirim Samsung Galaxy W6 Tokalı Hibrit Deri Kordon 1 TL

Cok tesekkur ederim hocam watch 6 classic icin kordon alacaktim cok iyi denk geldi

Ekler

• 1000002817.webp
    1000002817.webp
    63.8 KB · Hit: 92
Malatya’dan güzelde yok ya başka şehirde yaşayamam yüksek ihtimal
Para olsa bal gibide gider yaşarım valla Çanakkalede ıssız sahil kenarı müstakil bir ev alır kapının önüne domates biber eker hergun menemen yapıp yerim. Neyse eninde sonunda Malatyada ölecez gibi 3 defa arka kapıyı kurtardık 4. Rauntu bekliyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok tesekkur ederim hocam watch 6 classic icin kordon alacaktim cok iyi denk geldi
Gerçekten 1 tl'ye mi aldın?

tel ile veriyodu
Para olsa bal gibide gider yaşarım valla Çanakkalede ıssız sahil kenarı müstakil bir ev alır kapının önüne domates biber eker hergun menemen yapıp yerim. Neyse eninde sonunda Malatyada ölecez gibi 3 defa arka kapıyı kurtardık 4. Rauntu bekliyoruz

Gerçekten 1 tl'ye mi aldın?

Telefonla aradım satmadılar. Elaziga gidip alsam git gel 600 tl
elazıgdakini tel ile ben cektim :d

Son düzenleme:
acıklama yazdım oraya ama okursan tabii
Okudum hala fikrim değişmedi :) Dostum ülkede 20 stok vardı herhalde toplasana yarısından fazlasını sen almışsın. Birer birer de değil toplu herhalde. Anlam veremediğim hepsinde tükenmek üzere yazıyordu tek mağazada o kadar ürün nasıl denk geldi?

Okudum hala fikrim değişmedi :) Dostum ülkede 20 stok vardı herhalde toplasana yarısından fazlasını sen almışsın. Birer birer de değil toplu herhalde. Anlam veremediğim hepsinde tükenmek üzere yazıyordu tek mağazada o kadar ürün nasıl denk geldi?
20 stok oldugunumu dusunuyosun cidden :D komikmis +100 civarı vardı rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,322
Üyeler
200,345
Son üye
ulvs

Geri