Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Hangisi Alınır ?

Sky kesinlikle daha iyi, fakat işin görünüş kısmında tabi spirit of aim daha iyi , bence birazcık daha para koyup wraith Ace almalısın serenity olani valorant ve CS icin iyi bir durdurma gücüne sahip, tercih senin tabi görüntümu kalitemi.

Sky kesinlikle daha iyi, fakat işin görünüş kısmında tabi spirit of aim daha iyi , bence birazcık daha para koyup wraith Ace almalısın serenity olani valorant ve CS icin iyi bir durdurma gücüne sahip, tercih senin tabi görüntümu kalitemi.
Benim için asıl önemli olan performansı görünüşü cok umrumda degil ama cokta kötü olmasın senin dedigine göz atcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bunla yerine kensei nin modellerine de bakmanı öneririm
Bunların görünüşü pek hoşuma gitmedi ama yinede bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serenity hızlı ama daha pürüzsüzmüş diger yüzeylerden dogrumu

Son düzenleme:
Bide aslında bende başta ace series alcaktım ama yüzeyleri arasında cok takıldım eger yüzeylerinin hepsinin özeliklerini söylermisin ona göre seçcemde

ATK veya SOA Hybrid yüzeyi. Speed mousepadlerden uzak durun. Düşük DPI kullansanız bile, speed mousepad veya cam kullanması eziyet. Hybrid veya control yüzey FPS oyunları hatta diğer oyunlar için bile daha uygun.

ATK veya SOA Hybrid yüzeyi. Speed mousepadlerden uzak durun. Düşük DPI kullansanız bile, speed mousepad veya cam kullanması eziyet. Hybrid veya control yüzey FPS oyunları hatta diğer oyunlar için bile daha uygun.
Şuan ace seriese karar verdim sizce ace seriesin hangi yüzeyini almalıyım. Bide atk mı daha iyi soa mı ace seriesmi ona göre seçicem

Son düzenleme:
speedler niye eziyet?
FPS oyununda kontrol daha önemli, speed 180 atarken istediğin yerde durduramıyorsun. En ufak mikro hareketlerde bile hızlı kayıyor. Ayrıca yüzey kaliteli bir speedse hafif sürtünmede yanma yapıyor.

Wraith SOA speed yüzeyini kullanmış biri olarak söylüyorum. Hybrid olarak da Kensei ve KlasseGear ₺1000-1500 ürünlerini kullandım.

FPS oyununda kontrol daha önemli, speed 180 atarken istediğin yerde durduramıyorsun. En ufak mikro hareketlerde bile hızlı kayıyor. Ayrıca yüzey kaliteli bir speedse hafif sürtünmede yanma yapıyor.

Wraith SOA speed yüzeyini kullanmış biri olarak söylüyorum. Hybrid olarak da Kensei ve KlasseGear ₺1000-1500 ürünlerini kullandım.
atk x83 mü önerirsiniz yoksa atk sky mı

Evet banada hybrid Bi mouse pad lazımdı. Sky mı alıyoruz şimdi. Birde hybrid olarak 90*40 cm önerisi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,126
Üyeler
200,296
Son üye
GodWatchingUs

Geri