Gym İçin Ekipman Önerisi

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,893
Selamlar deadlift ve squad için kemer
Bilek için wrist wrap
Dirsek için elbow sleeve
Çekiş için 8 Lifting Strap lazım

Sol bileği 1 kez kırdım
Sol bilekten dirseğe kırıp ameliyat oldum(yamuk kaynadı her ikiside)
Sol bilek kırık+çıkık oldu

Bunlara dikkat ederek güzel öneri yaparsanız sevinirim

Selamlar deadlift ve squad için kemer
Bilek için wrist wrap
Dirsek için elbow sleeve
Çekiş için 8 Lifting Strap lazım

Sol bileği 1 kez kırdım

Bunlara dikkat ederek güzel öneri yaparsanız sevinirim
Knk yablış anlama da ben 2 yıdır yapıyorum yazdığın hiçbirşey gerkemedi. Prof değilsen almaya değmez kemer hariç

Knk yablış anlama da ben 2 yıdır yapıyorum yazdığın hiçbirşey gerkemedi. Prof değilsen almaya değmez kemer hariç
Adam kırdım diyor ya kanka o yüzden istiyor. Garanti olsun diye.

Çekişte sarmak için bu gayet kafi, kullanıyorum ve kullananı da çok görüyorum:

8 Loop olanı:

İtişte sarmak için bunu kullanıyordum ama artık ihtiyaç duymuyorum, gayet güzel sıkıyor ve güven veriyor:

Ağırlık kemeri olarak arkadaşla ortak bunu almıştık, ben çok kullanmadım ama o memnundu. Belin inceyse olmayabilir:

Dirsek için bi önerim yok maalesef.

Kral güç olarak leg presste 410kg ile set atabilirken 85 bench atamadım,185 deadlift attım şu ana kadar alt vücudum canavar kollarım eşek gibi lazım olmasa istemem ki tek gereksiz olan lifting strap

Ayrıca istiyosan kolumun açısını ve bileğimin yamuğunu atabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çekişte sarmak için bu gayet kafi, kullanıyorum ve kullananı da çok görüyorum:

8 Loop olanı:

İtişte sarmak için bunu kullanıyordum ama artık ihtiyaç duymuyorum, gayet güzel sıkıyor ve güven veriyor:

Ağırlık kemeri olarak arkadaşla ortak bunu almıştık, ben çok kullanmadım ama o memnundu. Belin inceyse olmayabilir:

Dirsek için bi önerim yok maalesef.
Mc kemeri çok ince geldi bana ama

Son düzenleme:
Bilek için wrist wrap
yeni başlıyosan alma bunu bileklerin güçlensin lat pulldown yaparken bileklerin çırpı kalır öbür türlü

Sol bileği 1 kez kırdım
hiçbir şey olmaz 7 8 tane kırık var hiçbir şey olmaz iki bileğimde kırık platinli

yeni başlıyosan alma bunu bileklerin güçlensin lat pulldown yaparken bileklerin çırpı kalır öbür türlü

hiçbir şey olmaz 7 8 tane kırık var hiçbir şey olmaz iki bileğimde kırık platinli
Reis eyvallah önerin içinde sana olması diye bana olmayacak değil

Reis eyvallah önerin içinde sana olması diye bana olmayacak değil
kemik stres altında güçlenir haberin olsun böyle korkarak antrenman yaparsan kemik yoğunluğun zayıf kalır. kemiğine zarar vermeden ama güçlendirecek sweet spotu bul öyle çalış

bişey olcak olsa bana olurdu, her tarafım platinli iron man gibiyim

kemik stres altında güçlenir haberin olsun böyle korkarak antrenman yaparsan kemik yoğunluğun zayıf kalır. kemiğine zarar vermeden ama güçlendirecek sweet spotu bul öyle çalış

bişey olcak olsa bana olurdu, her tarafım platinli iron man gibiyim
Reis anlamak istemiyorsun sanırım kemik güçlendi ama hala hem kol hem bilek yamuk açıda preacher,bench,lat veyahut benzer denge kurduğum hareketlerde zorluk yaratıyor özellikle lat ve benchde sol kol sağdan geride kalıyor o da dengemi bozuyor

Geri