🔥İndirim 🍔 Getiryemek Köfteci Yusuf %50 İndirim [Maks. 250 TL]

Bitti mi acaba köfteci yusuf bölgemde olmasına rağmen indirim görünmüyor
Edit başka hesapta göründü

500'e kavurmayı çekin geçin atarsınız buzluğa 3 farklı öğünde yenir. 300TL'ye geliyor gönderimi dahil, öğün başı 100tlye kavurma. Beleş.

Uber eats den nefret ediyorum getir yemek bunlara geçtiğinden beri böyle kampanyalar yapay zeka ile anlık açılıp kapatıyorlar Alman yetismen imkansız mesela 5 dakikada 1 aktif oluyor sadece 1 hesapta alabildim Getiryemek kampanya yaptığında stok falan koymaz herkes alırdı saçma sapan işler fahiş getirme ücreti den bahsetmiyorum bile getirin eski yönetimi 1.5 yıldır ücretsiz teslimat yapıyordu istanbulda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Uber eats den nefret ediyorum getir yemek bunlara geçtiğinden beri böyle kampanyalar yapay zeka ile anlık açılıp kapatıyorlar Alman yetismen imkansız mesela 5 dakikada 1 aktif oluyor sadece 1 hesapta alabildim Getiryemek kampanya yaptığında stok falan koymaz herkes alırdı saçma sapan işler fahiş getirme ücreti den bahsetmiyorum bile getirin eski yönetimi 1.5 yıldır ücretsiz teslimat yapıyordu istanbulda.
Evet iğrenç bir sistem. Kampanyalarla sorun yaşarsan müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor

Bitenler bir şey kaçırmadı. Eğer çiğ ürün alacaksanız sitesinden sipariş edin aynı fiyata geliyor. Getir'de fiyatlar siteden daha fazla.

600 - 250 = 350₺'ye getirme ücreti olmadan böyle aldım.

1785421842373.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,556
Üyeler
200,451
Son üye
mhtboster

Geri