Çözüldü✓ Moza R3 Almayı Düşünüyorum

Her üründe olan bir problem değil ama olma olasılığı var içerisinde metal sürtüyor kullanıma engel değil ama tabii ki böyle bir şey olsun istemeyiz Moza R3 bence gereksiz eğer PXN fiyatına göre kaliteliyse daha fazla nm varsa onu alın Moza da R5 altına çok düşmeyin
Her üründe olan bir problem olsa zaten komple piyasadan toplatmaları gerekirdi :D Ama Moza'da R3 ve R5 modelleri kalite kontrol bakımından çok sağlıklı değiller. PXN'in VD serileri daha yeni fabrikasyon süreçlerinden geçtiği için base tarafında daha sağlıklılar. Pasif soğutma tarafı Moza'dan bariz daha iyi.

Her üründe olan bir problem olsa zaten komple piyasadan toplatmaları gerekirdi :D Ama Moza'da R3 ve R5 modelleri kalite kontrol bakımından çok sağlıklı değiller. PXN'in VD serileri daha yeni fabrikasyon süreçlerinden geçtiği için base tarafında daha sağlıklılar. Pasif soğutma tarafı Moza'dan bariz daha iyi.
Bundle ürün olarak satıldığından dolayı evet ama bende de aynı sorun vardı destek olmuşlardı kullanıp bildiğim bir ürün mozayı tavsiye ederim ama pxn bu forumda söyleyen çok iyiyse ve parasını hak ediyorsa olur benim tercihim mozadan olur her zaman daha üstü simagic, conspit diye gider bende

Ya Volkan oynayacağın oyunlar Assetto trafik modu, Ets fln. Al birini geç işte. Sen G29'un pedalı sert diye boklayan adamdın. Simracing fln anlamazsın hangisi ucuzsa al gitsin çok da şey etme. 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiziksel olarak R3 ve VD4 denedim. R3'ün VD4'ten üstün bir tarafını göremedim. Plastik direksiyonu mu üstün? Düşük torku mu üstün?
sen neyin tribine girdin la sanane ne istersem alırım boş boş konuşma her haltı bildiğini sanan her bokolok seni iki yüz buldun astarını arama

Ya Volkan oynayacağın oyunlar Assetto trafik modu, Ets fln. Al birini geç işte. Sen G29'un pedalı sert diye boklayan adamdın. Simracing fln anlamazsın hangisi ucuzsa al gitsin çok da şey etme. 😁

Fiziksel olarak R3 ve VD4 denedim. R3'ün VD4'ten üstün bir tarafını göremedim. Plastik direksiyonu mu üstün? Düşük torku mu üstün?
g29 u her yönüyle sevmedim ben aklında kalan pedal olmuş :D sana burada pxn markasının yalaklığını yap diyen olmadı sana gel bu konuya yorum yap diyende olmadı

Son düzenleme:
kafaya koymakla alakası yok kanka tuşları bile kalitesiz eski yıllardan kalma sistemi kullanan bir marka güven vermedi şahsen 23 24 k onun sıfırına verene kadar ikinci elde t598 var gider onu alırım daha iyi :D öyle marka takıntım yok sadece baş ağrıtmasın ve sıfır almayacağımı söyledim ztn ikinci elde de çevremde pxn olmadığına göre sıfırı ilede ikinci el r3 arasında 4 5 lira fark var niye pxn alayım ?

valla çözemedim bizim millet herşeyde olduğu gibi markaya tapıyor :D birisi ısınıyor birisi ben ne yaptıysam ısındıramadım diyor ps cafelerde ztn hep moza r3 thurstmaster var adamlar eşek değil herhalde moza r3 r5 boşa kullanmıyorlardır pxn yerine
canavar gibi bendeki r5 de hiçbir sorun yok dostum yazılımıda sürekli güncelleme alıyor 3 e 5 e bakmadım alırken kafam rahat olsun diye 2. elde de daha iyi piyasası var

canavar gibi bendeki r5 de hiçbir sorun yok dostum yazılımıda sürekli güncelleme alıyor 3 e 5 e bakmadım alırken kafam rahat olsun diye 2. elde de daha iyi piyasası var
aga yeni konu açtımda t598 denk geldi yurt dışı kutusuz 20k diyor 6 7 aylıkmış dediğine göre sence hangisi r3 4 aylık vatandan alınmamı t598 mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,640
Üyeler
200,463
Son üye
Ensr0

Geri