Neden Bu Kadar Takıntılıyım

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti yaptim yorum diyorduki;

"Millet ahlaksizlik demis sanki kendiniz hic opusmediniz"

Yazmis bende otomatikmen etkilendim kendi kendime soruyorum yarım saattir ben niye bir kızla birsey yasayamadım gercekten alt seviye bir insanmiyim fiye diye dusunuyorum surekli. Kafam kaldirmiyor artık ağlıyorum bazen

19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti yaptim yorum diyorduki;

Yazmis bende otomatikmen etkilendim kendi kendime soruyorum yarım saattir ben niye bir kızla birsey yasayamadım gercekten alt seviye bir insanmiyim fiye diye dusunuyorum surekli. Kafam kaldirmiyor artık ağlıyorum bazen
neden eline hiç kız eli değmedi sence? sorun sende olabilirmi?

neden eline hiç kız eli değmedi sence? sorun sende olabilirmi?
Sosyal çevrem çok genis değil hocam, arkadas cevrem var ama kız konusunda eksigim en fazla internetten konustugum oldu onlarda çok uzak yerlerde yasiyordu sadece kütüphaneye gittiğimde kiz gordummu konusuyorum kendimi aşmak için işe yarıyor ama ilerletemedim tam olarak. Ve lisede asiri sessiz biriydim yani kimseyle konusmazdim ondan dolayi kızların hiçbiri konuşmuyordu

Sosyal çevrem çok genis değil hocam, arkadas cevrem var ama kız konusunda eksigim en fazla internetten konustugum oldu onlarda çok uzak yerlerde yasiyordu sadece kütüphaneye gittiğimde kiz gordummu konusuyorum kendimi aşmak için işe yarıyor ama ilerletemedim tam olarak. Ve lisede asiri sessiz biriydim yani kimseyle konusmazdim ondan dolayi kızların hiçbiri konuşmuyordu
sana kızların çoğunlukta olduğu ortam lazım o ortamı bulursan gerisi gelir bu kadar takıntı yapmaya gerek yok niyetini belli et yoksa friendzone yersin vereceğim tek tavsiye bu

bir kızla çık bu kadar basit , takıntı yapacak bişe yok , bunu takıntı yaparakta ne düzgün bi iliski yaparsin ne de düzgün bi iliski yürütürsün.

Hocam şöyle benim bildiğim bi kaç kişi var ilk kız arkadaşı 22-23 yaşında olmuş vs. Vs.
Benimde olmadı boşver geç hocam birgün tanışırsın birisiyle sorar sana geçmişini hiç sevgilin olmamiş hiç kızla konuşmamışsın sanada öyle biri denk gelir sen böyle olduğun için akar gider tertemiz iki insan olursunuz onlar üst sınıf insan değiller çorap gibi sevgili değiştiriyorlar sorsan sayısını unutuyorlar

bir kızla çık bu kadar basit , takıntı yapacak bişe yok , bunu takıntı yaparakta ne düzgün bi iliski yaparsin ne de düzgün bi iliski yürütürsün.
evet arkadaş gözünde çok büyütmüş eskiden bende öyleydim kzılarla konuştukça açıldım ama hala ilişki yapamadım taabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle benim bildiğim bi kaç kişi var ilk kız arkadaşı 22-23 yaşında olmuş vs. Vs.
Benimde olmadı boşver geç hocam birgün tanışırsın birisiyle sorar sana geçmişini hiç sevgilin olmamiş hiç kızla konuşmamışsın sanada öyle biri denk gelir sen böyle olduğun için akar gider tertemiz iki insan olursunuz onlar üst sınıf insan değiller çorap gibi sevgili değiştiriyorlar sorsan sayısını unutuyorlar
oturduğu yerden kızı bulamaz çabalamsı lazım

evet arkadaş gözünde çok büyütmüş eskiden bende öyleydim kzılarla konuştukça açıldım ama hala ilişki yapamadım taabi

Ya bulamaz evet ama bugüne kadar böyle gelmiş bulsada en iyisini bulmalı çünkü bugüne kadar en iyisi olmuş kimse ulaşamamış
Hocam @ahmetkoklu kendini ulaşılamaz yapmışsın değerli kılmışsın böyle düşün

ya kızlarla konuşurken neye utaniyonuz , zaten az biraz komikseniz birazda tanisikliğiniz varsa yanaşmak çok kolay oluyor

Ya bulamaz evet ama bugüne kadar böyle gelmiş bulsada en iyisini bulmalı çünkü bugüne kadar en iyisi olmuş kimse ulaşamamış
Hocam @ahmetkoklu kendini ulaşılamaz yapmışsın değerli kılmışsın böyle düşün
Eywallah hocam dedikleriniz beni mutlu etti ve mantiklı doğruda, su an sinav donemindeyim o yuzden kafa gidiyor bazen aslinda dedigimin biraz sacma oldugunu biliyorum ama kafa birsey bulamayınca bu konulara yöneliyor.
Bi açıdan doğru şu ana kadar adam akilli bir kız ile konusmadım dediginiz mantikli yani ayri bir durumdayim onlardan :)

Hocam kız arkadaş sevgili yapmak falan bir zorunluluk değil. Sırf elime kız eli değsin diye bir eyleme kalkarsan pişman olursun. Daha yaşın genç illaki seveceğin hoslanacagin biri çıkar önüne. Aşk maşkta karşılıklı birsey sonuçta karşıdan da ilgi sevgi alacaksın ki sevesin tek taraflı aşk diye birsey yok saplantı var. Hoşlandığın biri olursa gider konuşursun çok yokuşa sürüyorsa direkt kaç paketi açılmamış kızdır o kendini hint kumaşı saniyordur ona ne cebin ne ruhun dayanır başka bir enayi bulsun onu sömürsün. Paket açılan kızda karşı cinse insan gibi davranmazsa evde kalacağını bildiğinden bir tık daha sağlıklı ilişki kurarsın. (Paketi açılmaktan kastım tecrübe deneyim fesat anlamda anlayacaginiz paket değil önden uyarayim)

Kendini geliştir her alanda dış görünüşünü düzelt, kişisel bakımını yap, spor salonuna yazıl kendini bir kızın isteyeceği hale getirmezsen düzeltemezsin bu durumu

Kendini evleneceğin kişiye de saklayabilirsin. Bazı kadınlar bunu çok romantik görür. İlla 14-15 yaşında ilişkiye gireceksin diye bir kanun yok.

Geri