lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kutulu alıcaktım ama sizler çok kafamı karıştırdınız tercih yapmak zorunda kaldım
tray alıcağım sıfır kendim gidip
Ban yemeden yazabileceğin şey çünkü onlar Hadise imzalı işlemci bu iğrenç espiriyi her yerde yapacağımben bu işlemciye max 14 15 veririm ikinci elde, satan olmazsa da almam ölüm yok sonuçta, alırım bir 9700X beklerim param olunca sıfır alırım. Sıfırı 20 lira olan ürünün ikinci elde de 20 olmasına da yorumum var ama ban yemek istemiyorum.
Aynı işlemciyi takip ediyorum. Amazonda 9 taksit kampanyası bekliyorum. İkinci el sıfır olanları bence 17-18 olmalı, anlık kampanyalarla mağazalarda 19-20 ye tray bulunabiliyor üstelik taksitli seçeneklerle.
Kutulu almaHocam nedenini soruyorum vatanbilgisayarda bu ürünün kapalı kutusu 30 küsürden satılıyor 19 bin kapalı kutu icin cok fiyat mı ya da, troy mu almam lazım
ilana bakın açıkcası bende şaşırdım herkesin böyle demesine
19.000₺e bulduğum üründe aslında güzelde tek sıkıntısı faturası başkasının üzerine bir sıkıntı olduğu zaman onla muhattap olucam sürekli arada çok kaldımYahu kutuyu ne yapacaksınız?
AMD Ryzen 7 9800X3D TRAY 5.20GHz 96MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci (Distiribütör Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 9800X3D TRAY 5.20GHz 96MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci (Distiribütör Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tabi arkadaşların dediği gibi 19.500 TL'ye sıfır satıldığı da oluyor. Ben şahsen geçen gün 18.500 TL'ye satıldığı gibi bir indirim beklerdim.
Paraf kredi kartına da peşin fiyatına 9 taksit mevcut.
aceleyle yazdım direk ondan böyle yazmış olabilirimsıfır fiyatına 2. eli alınır mı demeliydin başlıkta