iPhone 16e Almayı Düşünüyorum Alınır mı? ?

arkadaşlar almayı düşünüyorumda kullananız veya çevresinde kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi
Cihazdan beklentine bağlı tamamen, kısaca özetlersem iPhone 13ün daha iyi işlemci ve pile sahip hali gibi düşünebilirsin ama ekranı falan aynı. Eğer ben güncel ekran ve iyi kamera istiyorum dersen iPhone 15 daha iyi cihaz ama onun da işlemci ve pili daha zayıf 16e den.

arkadaşlar almayı düşünüyorumda kullananız veya çevresinde kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi
Çok yakın arkadaşım kullanıyor, fiyatına göre pilinden özellikle memnun olduğunu söylüyor, apple olsun pili iyi gitsin yeni nesil olsun ucuz olsun diyorsan tam doğru seçenek

yd istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S25 fe alın hocam bence antutu olarakda depolama olarakda daha başarılı kamerasıda daha iyi niye marka ismi var diye kısılmış bir telefona o parayı veresinizki
hocam zaten bu fiyata daha iyi androidler vardir fakat iphone istiyorum

Çok yakın arkadaşım kullanıyor, fiyatına göre pilinden özellikle memnun olduğunu söylüyor, apple olsun pili iyi gitsin yeni nesil olsun ucuz olsun diyorsan tam doğru seçenek
hocam size gore tek kamera gorunus olarak nasil duruyor goze batiyormu

yd istemiyorum

hocam zaten bu fiyata daha iyi androidler vardir fakat iphone istiyorum

hocam çok takılma bence gayet iyi çekiyor

1785509397523.webp

kasım indirimlerinde eski iphone se 2020 model cihazımı verip bu telefonu aldım takas destegi ile alacak olsam gene alırım kıymeti bilinmeyen bir telefon telefon boyut olarak iphone 16 düz ve 14 pro ile aynı boyutta arkadaşlarımda vardı yanyana koyunca boyut olarak tatmin edici bir telefon ama 42-43 bin tl verilirmi 128 gb ürüne bence verilmez 2.el 35 bandına kadar eskiden alıp satmak istiyen türkiye faturalı cihaz kovalamak daha mantıklı zaten telefonlarda yasal olarak taksit yok ha burdan almıssın ha 2.el nakit satış

Alıntıyı görüntüle

kasım indirimlerinde eski iphone se 2020 model cihazımı verip bu telefonu aldım takas destegi ile alacak olsam gene alırım kıymeti bilinmeyen bir telefon telefon boyut olarak iphone 16 düz ve 14 pro ile aynı boyutta arkadaşlarımda vardı yanyana koyunca boyut olarak tatmin edici bir telefon ama 42-43 bin tl verilirmi 128 gb ürüne bence verilmez 2.el 35 bandına kadar eskiden alıp satmak istiyen türkiye faturalı cihaz kovalamak daha mantıklı zaten telefonlarda yasal olarak taksit yok ha burdan almıssın ha 2.el nakit satış
hocam sifira yakin 38 bandinda buldum almayi dusunuyorum

Alıntıyı görüntüle

Nası ya. 6 bine zar zor elden çıkardım se2020yi. 8 bine saymaları baya iyiymiş

Tek kamera ayna storysi için kötü duruyor. İphone 13 bile daha şık ama ben çok umursayan biri değilim bunları

Nası ya. 6 bine zar zor elden çıkardım se2020yi. 8 bine saymaları baya iyiymiş
o zaman ek destek veriyorlardı hocam telefona çok iyi zamanda denk getirmiştim

hocam sifira yakin 38 bandinda buldum almayi dusunuyorum
38 az biraz pazarlık yap al hocam güzel telefon zaten apple garantisi de vardır h.o o paralara apple daha güncel bir modeli yok bu arada 128 gb yetmezde gidersin apple i cloud çekersin 50 gb ucuz oda tertemiz devam

güzel hocam 17e ile çok fark yok magsafe ve 1-2 özellik dışında alınır güzel uygun fiyatlı telefon

38 az biraz pazarlık yap al hocam güzel telefon zaten apple garantisi de vardır h.o o paralara apple daha güncel bir modeli yok bu arada 128 gb yetmezde gidersin apple i cloud çekersin 50 gb ucuz oda tertemiz devam
pazarlık yok hocam cıhaz zaten 2 hafta anca kullanılmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,313
Üyeler
200,343
Son üye
S.D.

Geri