🔥İndirim Conti Frito Airfryer Yağsız Fritöz-Beyaz 999 TL

2 litre diyor bunla 2 avuç patates anca yaparsınız :D

Almayın 2 litre ne, zaten fiyatı bu bile olmamalı

Cosori aldım her gün kullanıyorum güzel ürün alırsan sosyal medya kaktırması olmuyor
bunu almıstım 2-3 defa ya kullandım ya kullanmadım fırınınızda ızgara özelliği varsa aynı tadı vermiyor o yüzden tercih etmiyorum

şu airfryer la yapmadığım şey yok diyebilirim yemek ısıtıyorum yumurta haşlıyorum patates tavuk et pişiriyorum patlıcan közlüyorum fırında makarna yapıyorum vb. uzar gider bu liste airfryer bekar adamın eli ayağı bence 1-2 kişilik yemek için fırın açmanın hiçbir mantığı yok fırının yaptığı herşeyi neredeyse airfryer da yapıyor

şu airfryer la yapmadığım şey yok diyebilirim yemek ısıtıyorum yumurta haşlıyorum patates tavuk et pişiriyorum patlıcan közlüyorum fırında makarna yapıyorum vb. uzar gider bu liste airfryer bekar adamın eli ayağı bence 1-2 kişilik yemek için fırın açmanın hiçbir mantığı yok fırının yaptığı herşeyi neredeyse airfryer da yapıyor
geçen gün airfryerda tost yaptım tost makinesinden güzel oldu tost nasıl becerdim bilmiyom öyle kullanışlı bişi :D

Zamanında cosori 5.5 litre olanı 800e filan almıstık iyiki aldık şimdi olmus 10k :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,891
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri