ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,472
Man cave yaptık ya, çocukken isteyip yapamadığım şeyleri şimdi yapıyorumadamdaki rahatlık paşa da yoktur , bu arada senin için avantajı yok
Man cave yaptık ya, çocukken isteyip yapamadığım şeyleri şimdi yapıyorumadamdaki rahatlık paşa da yoktur , bu arada senin için avantajı yok
google tv farklı , google play filmler farklı hoca efendi ben onu diyorum , google tv pahalı zaten kaçağı sınırsız 100 tl alıp kullanıcan bu devirdeBen web tarayıcı üzerinden içeriklere ulaşıyor dediğimi hatırlamıyorum. Filmler tv üzerinden gözüküyor sadece.
Telefon üzerinden de Google TV uygulamasını indirip kiralayıp tv'ye yansıtabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
![]()
Google TV - Google Play'de Uygulamalar
Google Play'de satın aldığınız filmleri seyredin.play.google.com
10K ya falan var sanırım şuan Qled Smart TV ler yani 8K falan olsa indirimle daha da iyi. En azından TV yenilenmiş olur 4000TL kutuya vereceğime. Laptopu HDMI ile bağlayarak devam şimdiliköyle yapmak daha iyi olur , ucuza qled ler düşer muhtemelen kasım indirimlerinde o zaman almanı tavsiye ederim
adamdaki rahatlık paşa da yoktur , bu arada senin için avantajı yok
Yani apple tv mobilite ve kasmadığı için güzel. 100 blinlik oled tv'ler bile kasıyor bazen. Şahsen 100k'yı tv'ye verip kasan arayüz görmek istemem.zaten odamda televizyon var, MacBook masamda duruyor ve masama kadar uzanan bir HDMI kablom var. MacBook zaten monitöre bağlı şekilde duruyor yani kabloyu takmak benim için hiç sorun değil hiçbir avantajı yok doğru mu anladım benim için
Ya hocam eski adı oydu ondan öyle dedim. Herkes anlamaz diye. Bende biliyorum kaldırıldığını. Aynı platform adı değişti sadece.google tv farklı , google play filmler farklı hoca efendi ben onu diyorum , google tv pahalı zaten kaçağı sınırsız 100 tl alıp kullanıcan bu devirde
Alıntıyı görüntüle
Lg oled var, webos arayüzü fena olmasa da uygulamaları kullanmıyorum çünkü ortalama uygulama deneyimleri. Macbooku bağladığım senaryoda apple tvden bir farkı kalmıyor sanırım. Dolby vision vermeme ihtimali varmış sadeceYani apple tv mobilite ve kasmadığı için güzel. 100 blinlik oled tv'ler bile kasıyor bazen. Şahsen 100k'yı tv'ye verip kasan arayüz görmek istemem.
Android TV Boxun Apple versiyonu işte kabaca. iPhone 13 işlemcisi vardı bu modelde o yüzden akıcı çalışıyor. HDMI portu olan her ekranda çalışır.bu cihaz ne işe yarıyor 10 yaşındaki tv ye taksam çaalışır mı
alip netflix falan kurabiliyosam ne âlâ bende 13 var 5060 li 16 ramli 5600 lu pcmden daha zevkli kullanmasiAndroid TV Boxun Apple versiyonu işte kabaca. iPhone 13 işlemcisi vardı bu modelde o yüzden akıcı çalışıyor. HDMI portu olan her ekranda çalışır.
Kaçak mevzular hariç her şeyi kurabiliyorsun.alip netflix falan kurabiliyosam ne âlâ bende 13 var 5060 li 16 ramli 5600 lu pcmden daha zevkli kullanmasi
bitti aydınlanmana gerek kalmadıBu kadar pahalı cıhaza ne gerek var bu fıyatı hak edecek ne ozellıgı var kullanan bırı benı aydınlatır mı?
almak ıstesem alırdım ben sadece neden 9k verdıgınızı merak ettımbitti aydınlanmana gerek kalmadı