Foto atarsan yardim edebilirimBende neden çalışmadı anlamadım
İşteyim yarın atayım da nasıl bir dönüştürücü var sizde direkt tvye mi bağlıFoto atarsan yardim edebilirim
doğru ama mi box 3. nesil ile kıyaslarsak pekiKasıyor arayüz.
Bende next box var yeni modeli. Video da sorun yok ama videodan anasayfaya geçmek isteyince zulüm oluyor.
İp tv kuramıyon kaçak yayın izleyemiyon. Çöp.Android TV box'lardaki donma ve kasmalardan biktiysaniz alabileceğiniz en iyi TV box.
Mi box 3. Nesil ile benim şuan kullandığım next'in işlemcisi depolaması rami aynıdoğru ama mi box 3. nesil ile kıyaslarsak pekiav1 video desteği apple tv de göremedim youtube da büyük eksiklik oluyor.
Uydu Digiturk var napiyim kaçağı :dİp tv kuramıyon kaçak yayın izleyemiyon. Çöp.
Apple TV bugün itibarıyla iptv yi en iyi oynayan Tv box. Nvidia Shield Pro nun bile oynatamadığı kanalları oynatabiliyor.İp tv kuramıyon kaçak yayın izleyemiyon. Çöp.
Bende senelerce digitürk kullandım 1080p berbat yayın kalitesi ve yavaş arayüze boşu boşuna para ödemişimMi box 3. Nesil ile benim şuan kullandığım next'in işlemcisi depolaması rami aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uydu Digiturk var napiyim kaçağı :d
modeli ne?Mi box 3. Nesil ile benim şuan kullandığım next'in işlemcisi depolaması rami aynı
Uydu olanı sarıyor. Birde 4k'sını kullanırsan.Bende senelerce digitürk kullandım 1080p berbat yayın kalitesi ve yavaş arayüze boşu boşuna para ödemişim
modeli ne?
4k sonradan çıktı hd olanını kullandım hep, onunda görüntü kalitesi kaçak yayın tadında. Senelerdir aynı tuğla kumanda, aynı berbat arayüz, yavaş çalışan uydu, her hafta birbirini tekrar eden film kanalları, yıllardır çözülemeyen korsan yayın sorunu. Halen durmadan ekranda şifre çıkıyor. 1 yıl sabit fiyat sözü verip ara zam yapma, 1 yıl taahütlü diye reklam yapıp taraftar paketini 6 ay olduğunu söylememe. Tüketiciyi kandıran reklam taktikleri ve durmadan aranan telefonlar. Eskiden hiç yoktan tuttuğun takımın avrupa maçlarını da izliyodun şimdi onun için exen tabii filan satın alman gerekiyo. Yayın haklarını kaybediyolar ama zam yapmaya devam ediyolar. Ayrıca şu an süperligde gs dışında futbol izleten takım yok. Gs de arada sırada işte.Uydu olanı sarıyor. Birde 4k'sını kullanırsan.
Ayda 500 lira ödüyorum. Haftada 3 büyükler maçını izliyorum ayda 12 maç yapar. Maç başına 41 liraya geliyor. Babamla izliyoruz kişi başı 20 liraya geliyor. 2 saatlik bir hobi için güzel fiyat bence. Onun yerine kafeye gidip izlesek maç başına 150 lira para giderdi. Veya sinemaya gitsen kişi başı 300tl. Ben bunu hobi olarak görüyorum.
![]()
Next Start 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Next Start 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Next Start 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.600,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
öyle deme xiaomi fanları linçleyebilir 3 kere mibox aldım 3üde kasıyor arayüz hele uygulama kurduktan sonra daha beter şişiyor resmen alet.Kasıyor arayüz.
Bende next box var yeni modeli. Video da sorun yok ama videodan anasayfaya geçmek isteyince zulüm oluyor.