🔥İndirim Apple TV 4K 64 GB 5799₺!

öyle deme xiaomi fanları linçleyebilir 3 kere mibox aldım 3üde kasıyor arayüz hele uygulama kurduktan sonra daha beter şişiyor resmen alet.
Sebebi bu;
İşlemci 2017 yılında çıkmış. Evet görüntü için yeterli olabilir ama hem ram hem de işlemci yetmiyor.
Next bu cihazı 1700e satıyor. Bu fiyata kdv+maliyet+taşıma dahil.
Muhtemelen bu işlemci 5 dolar bile değildir.

1751244171040.webp

4k sonradan çıktı hd olanını kullandım hep, onunda görüntü kalitesi kaçak yayın tadında. Senelerdir aynı tuğla kumanda, aynı berbat arayüz, yavaş çalışan uydu, her hafta birbirini tekrar eden film kanalları, yıllardır çözülemeyen korsan yayın sorunu. Halen durmadan ekranda şifre çıkıyor. 1 yıl sabit fiyat sözü verip ara zam yapma, 1 yıl taahütlü diye reklam yapıp taraftar paketini 6 ay olduğunu söylememe. Tüketiciyi kandıran reklam taktikleri ve durmadan aranan telefonlar. Eskiden hiç yoktan tuttuğun takımın avrupa maçlarını da izliyodun şimdi onun için exen tabii filan satın alman gerekiyo. Yayın haklarını kaybediyolar ama zam yapmaya devam ediyolar. Ayrıca şu an süperligde gs dışında futbol izleten takım yok. Gs de arada sırada işte.
Kafelerle kıyaslamaya kalksan her şey kârlı gelir insana. Çayını da evde demle iç kârdayım diye sevin her seferinde. Sınırsız mutluluk taktiği.
Şu ülkede rezil hizmet veren firmaları savunmayın artık. Ben bıktım kaliteli hizmet alamamaktan
Dostum ben firmayı mı savunuyorum orada sence?
Tek yayıncı kuruluş var bende onu kulalnıyorum diyorum.
Yani millet gibi kaçak izlemediğim için ve keyfime düşkün olduğum için mi yargılıyorsun beni.
Senin yaşadıkların seni, benim yaşadıklarım benim görüşümü oluşturur.
5 senedir digitürk üyesiyim 1 kere bile fatura harici fiyat ödemedim.
Galatasaray tarafına katılmıyorum. Gs taraftarı olup digitürk alan tandığım yokken Fener taraftarı olup Digitürk kullanan çok tanıyorum.
Tv'min kumandasına basıp maçı açmak çok rahat. Donma kasma yayın gitti derdi yok.
Tekrar diyorum 500 lira bu devirde bir hobi için çok değil. Geçen 10 dakika bile sürmeyen künefeye 450 lira hesap ödedik.
Benim hayatımda 500 lira çok değil. Ha evin kiradır tek maaş vardır sana çok gelir ona bir şey diyemem.
Kaliteli hizmet kısmına katılıyorum ama bu kadar kişi kaçak kullanırken neden kaliteli hizmet sunsunlar sence?
Binamda 1000mbit fiber altyapı var. Eminimki ben hariç herkes en ucuzu alıp geçmiştir.
Şimdi firma demez mi ben 1000mbit altyapı döşedim hala 50mbit kullanıyorlar diye.
Digitürk içinde geçerli. Kaç kişi sence 4k kullanıyordur. 4k digitürk için seferlik 3k lmb ücreti ve aylık ek 40 lira vermen lazım.
Ben digitürk üyesi olanların yüzde 10'unun bile kullandığını düşünüyorum. Şimdi şirket demeyecek mi biz 4k kamera aldık bir sürü ama kullanan yok?
Bu ülkeye osimhen vb. futbolcular gelmesini istiyorsanız kaçak izlememelisiniz maalesef. Futbolun ana gelir kaynağı yayın hakları parasıdır.
Evet 4 büyükler için çok önemli değil ama anadolu takımları için önemlidir. Çünkü forma ve bilet satışları çok düşüktür.

Son düzenleme:
Fiyatına göre iyi ama aynı değil sanki

Fiyatına göre iyi ama aynı değil sanki
Çünkü 1.nesil ile kiyasliyorsun;

Geri