🔥İndirim Apple TV 4K 64 GB 5799₺!

doğru ama mi box 3. nesil ile kıyaslarsak peki 🤔 av1 video desteği apple tv de göremedim youtube da büyük eksiklik oluyor.
Mi box 3. Nesil ile benim şuan kullandığım next'in işlemcisi depolaması rami aynı:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İp tv kuramıyon kaçak yayın izleyemiyon. Çöp.
Uydu Digiturk var napiyim kaçağı :d

Mi box 3. Nesil ile benim şuan kullandığım next'in işlemcisi depolaması rami aynı:D

Uydu Digiturk var napiyim kaçağı :d
Bende senelerce digitürk kullandım 1080p berbat yayın kalitesi ve yavaş arayüze boşu boşuna para ödemişim

Bende senelerce digitürk kullandım 1080p berbat yayın kalitesi ve yavaş arayüze boşu boşuna para ödemişim
Uydu olanı sarıyor. Birde 4k'sını kullanırsan.

Ayda 500 lira ödüyorum. Haftada 3 büyükler maçını izliyorum ayda 12 maç yapar. Maç başına 41 liraya geliyor. Babamla izliyoruz kişi başı 20 liraya geliyor. 2 saatlik bir hobi için güzel fiyat bence. Onun yerine kafeye gidip izlesek maç başına 150 lira para giderdi. Veya sinemaya gitsen kişi başı 300tl. Ben bunu hobi olarak görüyorum.

Uydu olanı sarıyor. Birde 4k'sını kullanırsan.

Ayda 500 lira ödüyorum. Haftada 3 büyükler maçını izliyorum ayda 12 maç yapar. Maç başına 41 liraya geliyor. Babamla izliyoruz kişi başı 20 liraya geliyor. 2 saatlik bir hobi için güzel fiyat bence. Onun yerine kafeye gidip izlesek maç başına 150 lira para giderdi. Veya sinemaya gitsen kişi başı 300tl. Ben bunu hobi olarak görüyorum.

4k sonradan çıktı hd olanını kullandım hep, onunda görüntü kalitesi kaçak yayın tadında. Senelerdir aynı tuğla kumanda, aynı berbat arayüz, yavaş çalışan uydu, her hafta birbirini tekrar eden film kanalları, yıllardır çözülemeyen korsan yayın sorunu. Halen durmadan ekranda şifre çıkıyor. 1 yıl sabit fiyat sözü verip ara zam yapma, 1 yıl taahütlü diye reklam yapıp taraftar paketini 6 ay olduğunu söylememe. Tüketiciyi kandıran reklam taktikleri ve durmadan aranan telefonlar. Eskiden hiç yoktan tuttuğun takımın avrupa maçlarını da izliyodun şimdi onun için exen tabii filan satın alman gerekiyo. Yayın haklarını kaybediyolar ama zam yapmaya devam ediyolar. Ayrıca şu an süperligde gs dışında futbol izleten takım yok. Gs de arada sırada işte.
Kafelerle kıyaslamaya kalksan her şey kârlı gelir insana. Çayını da evde demle iç kârdayım diye sevin her seferinde. Sınırsız mutluluk taktiği.
Şu ülkede rezil hizmet veren firmaları savunmayın artık. Ben bıktım kaliteli hizmet alamamaktan

Kasıyor arayüz.
Bende next box var yeni modeli. Video da sorun yok ama videodan anasayfaya geçmek isteyince zulüm oluyor :D.
öyle deme xiaomi fanları linçleyebilir 3 kere mibox aldım 3üde kasıyor arayüz hele uygulama kurduktan sonra daha beter şişiyor resmen alet.

Geri