hocam 1080p de işlemci yoğunluk alır ve darboğaz yapar. 2k alırsan darboğaz azalır ekran kartına yoğunluk geçiyor. ya da kökten işlemci değiştirmek çözüm olur. 7500f.Monitor fazeon 165hz 1080p. keşke bu monitörü almasaydım diyorum daha güzel alacağım sistemi topladiktan sonra
Farkettiysen r5 5600 yazdım yani am4 7500f almak için anakart ve ramleri yeniden almam gerekirhocam 1080p de işlemci yoğunluk alır ve darboğaz yapar. 2k alırsan darboğaz azalır ekran kartına yoğunluk geçiyor. ya da kökten işlemci değiştirmek çözüm olur. 7500f.
kökten dedim. darboğazı başka engellemenin yolu yok. 1080p kesin yiyor zaten. 2k belki denersen görürsün. yada ekran kart ıdeğişimi karar senin.Farkettiysen r5 5600 yazdım yani am4 7500f almak için anakart ve ramleri yeniden almam gerekir
senin kararın.O zaman 5060 alırım daha iyi
Darboğaz bile olsa en kötü senaryoda 2 kart kafa kafaya fps vermeli 5060 daha fazla değil. Valo ve cs de ki özellikle cs de test ettiysen 5060 daha iyi de hangi oyunlarda test ettinO zaman 5060 alırım daha iyi
konu açıp 5600 9060xt kullanan insanlardan yorum alabilirsin , veya bu sistemin test videoları varsa bakabilrsin.O zaman 5060 alırım daha iyi
Darboğaz öyle bir şey değil yanlış bilgi vermeyinhocam 1080p de işlemci yoğunluk alır ve darboğaz yapar. 2k alırsan darboğaz azalır ekran kartına yoğunluk geçiyor. ya da kökten işlemci değiştirmek çözüm olur. 7500f.
ben böyle öğrendim ytdeki hocalardan. böyle de mantıklı buluyorum siz anlatımınızı bekliyorum hocam.Darboğaz öyle bir şey değil yanlış bilgi vermeyin
Hocam üstünkörü detaysız anlatacağımben böyle öğrendim ytdeki hocalardan. böyle de mantıklı buluyorum siz anlatımınızı bekliyorum hocam.
-Kullandığın seride en yüksek işlemcilerden biri 5900x ve uygun fiyata 2. el bulman kolay. Kendi işlemcini sat 5900x al. Darboğazdan kurtulursun.-Ikisinin de oyun testlerini aynı işlemciyle bakıyorum r5 5600 ile yapıyorum 5.060 daha yüksek FPS veriyor gördüğüm kadarıyla neden acaba