Gigabyte B850m Force Bu Fiyata Nasıl?

nasıl pahalı tam olarak şu şekilde pahalı: 7950x 9900x 9950x3d potansiyel ileride çıkacak 10950x3d gibi bir işlemciyle kullanmayacağınız bir anakarta sırf indirim var diye 9900 ve üzeri vermek pahalı bir zevktir. ileri dönüklük bile işlemciye göre değişir. tepe işlemci kullanılmayacaksa her ne anakart olursa olsun çok para bayılmak pahalı ve gereksiz bir zevk olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d için basit beyaz b650 al geç uçma kankacım paran cebinde kalsın
model önerisi var mıdır , b650 lere b850 fiyatı çekiyolar hep

nasıl pahalı tam olarak şu şekilde pahalı: 7950x 9900x 9950x3d potansiyel ileride çıkacak 10950x3d gibi bir işlemciyle kullanmayacağınız bir anakarta sırf indirim var diye 9900 ve üzeri vermek pahalı bir zevktir. ileri dönüklük bile işlemciye göre değişir. tepe işlemci kullanılmayacaksa her ne anakart olursa olsun çok para bayılmak pahalı ve gereksiz bir zevk olur.

akıl sağlığın yerinde mi kanks senin, 2k ya 2.el a620 alsın kalan parayla da burdaki herkese döner ısmarlasın öyle daha mantıklı

model önerisi var mıdır , b650 lere b850 fiyatı çekiyolar hep
model önerisi yok boş boş konuşuyor 2 saattir

Yeni sistem dizmek istiyorum bu işlerde yeniyim bu anakart bu fiyata iyi mi yoksa ben mi çok gaza geldim?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBM7...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 hatta 400tl daha ekleyip bunu alırım

nasıl pahalı tam olarak şu şekilde pahalı: 7950x 9900x 9950x3d potansiyel ileride çıkacak 10950x3d gibi bir işlemciyle kullanmayacağınız bir anakarta sırf indirim var diye 9900 ve üzeri vermek pahalı bir zevktir. ileri dönüklük bile işlemciye göre değişir. tepe işlemci kullanılmayacaksa çok para bayılmak pahalı ve gereksiz bir zevk olur.
Çok saçma bir yaklaşım, fiyatı 9900TL değil, 8900TL. Tekrar söylüyorum bunu almayıp yerine alacağı kart maximum 3000TL cepte bırakacak ki siz de biliyorsunuz ki o kartı ileride kullanabilme ihtimali bundan daha düşük. kaldı ki bu soketin ömrü daha var bu durumda bu farkın ödenmesi şu haliyle bile mantıklıyken denkleme ileriye dönüklüğü de kattığımızda NZXT'nin düzeyinde bir kartı 9000TL'ye almak büyük fırsat. Ha şu söylenebilir; kişi derse ki dediğiniz gibi 9600x vs gibi işlemciler kullanıcam NZXT'nin şu kartını 14000tlye alıcam denirse bu saçma bir harcama olabilir ama bu fırsat yakalanmışken alanların kesinlikle yanlış bir harcama yaptığını düşünmüyorum. Bir de yerine alınabilecek kartlar NZXT ile kıyaslanamayacak derecede geride kartlar. Haricinde, anakart tercihimizi de sadece işlemciye göre yapmıyoruz bunu siz de biliyrsunuz diye umuyorum.

akıl sağlığın yerinde mi kanks senin, 2k ya 2.el a620 alsın kalan parayla da burdaki herkese döner ısmarlasın öyle daha mantıklı

valla ben de anlamadım olayı, acaba karıştırıyor mu diyorum birşeyler yazdım da bakalım ulaşacak mı muhataba :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Fiyatı 9900TL değil, 8900TL. Tekrar söylüyorum bunu almayıp yerine alacağı kart maximum 3000TL cepte bırakacak ki siz de biliyorsunuz ki o kartı ileride kullanabilme ihtimali bundan daha düşük. kaldı ki bu soketin ömrü daha var bu durumda bu farkın ödenmesi şu haliyle bile mantıklıyken denkleme ileriye dönüklüğü de kattığımızda NZXT'nin düzeyinde bir kartı 9000TL'ye almak büyük fırsat. Ha şu söylenebilir; kişi derse ki dediğiniz gibi 9600x vs gibi işlemciler kullanıcam NZXT'nin şu kartını 14000tlye alıcam denirse bu saçma bir harcama olabilir ama bu fırsat yakalanmışken alanların kesinlikle yanlış bir harcama yaptığını düşünmüyorum.

valla ben de anlamadım olayı, acaba karıştırıyor mu diyorum birşeyler yazdım da bakalım ulaşacak mı muhataba :D
Evet indirimi görmüşken 6 taksitle 9a aldım anakartı. Sonra x870 ve 9800x3d bundle gördüm 33,300'e o yüzden emin olamamıştım ama şimdi kafam daha çok karıştı.

Dün 8900 civarına indi bende almış bulundum çünkü eli yüzü düzgün 650ler zaten 6-8 arası - 8900 civarı da mı gereksiz pahalı olur ? Anakart ikinci eli çok rağbet gören bir parça değil diye düşünüp ortalamanın 1 tık üzerine ondan yöneliyoruz .Dediğiniz gibi aslında direk günlük kullanıcı için performansa etkisi yok denecek kadar az

Evet indirimi görmüşken 6 taksitle 9a aldım anakartı. Sonra x870 ve 9800x3d bundle gördüm 33,300'e o yüzden emin olamamıştım ama şimdi kafam daha çok karıştı.
Valla bana sorarsanız karışacak hiç bişey yok :D arkadaşı aldırış etmeyin, anakartı almışınız işlemci de kimi zaman 18 19lara düşüyor denk getirirsen tek başına alır, aldığın anakartla kullanırsınız.

Dün 8900 civarına indi bende almış bulundum çünkü eli yüzü düzgün 650ler zaten 6-8 arası - 8900 civarı da mı gereksiz pahalı olur ? Anakart ikinci eli çok rağbet gören bir parça değil diye düşünüp ortalamanın 1 tık üzerine ondan yöneliyoruz .Dediğiniz gibi aslında direk günlük kullanıcı için performansa etkisi yok denecek kadar az
İyi bir anakart aldınız güle güle kullanın.

Son düzenleme:

Bu sabah sipariş ettim B850M Force'u, 9700x ile kullanacağım. B850M-K ile arasında kalmıştım. B850M Force'un taksit seçenekleri ve satıcı güvencesi daha iyi geldi.
İyi yapmışsınız B850M ,K giriş seviyesi bi anakrt.işlemciye ayrılmış gerçek 4 faz, Hibrid ile 8 gösterilmiş. En alt performans mosfetler. Giga, gerçek 8 faz 55 amper, orta/üst seviye DRMos mosfetler.

İyi yapmışsınız B850M ,K giriş seviyesi bi anakrt.işlemciye ayrılmış gerçek 4 faz, Hibrid ile 8 gösterilmiş. En alt performans mosfetler. Giga, gerçek 8 faz 55 amper, orta/üst seviye DRMos mosfetler.

Ürün AdıFiyatı
1st Player NGDP 1000W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAP. FULL MOD. APFC GÜÇ KAYNAĞI₺6.182,51
Lian Li Lancool 207 Digital₺3.999,00
AMD Ryzen 7 9700x İşlemci₺10.898,00
Patriot Viper Venom 1x16 GB 6000 Mhz CL30 (2 Adet)₺23.998,00 Alınmadı
GIGABYTE B850M-FORCE Am5 Anakart₺6.855,00
Colorful iGame Geforce Rtx 5070ti SFF 16gb-v 256bit GDDR7 Ekran Kartı₺57.999,00
SSD Belli Değil.Alınmadı
Segotep FZ6 Pro₺1.649,00
Thermalright Thermalright TL-M12B Egzoz Fanı₺409,00

Şu anlık bu halde RAM'i ve SSD'yi almadım. 87991.5 TL oldu sanırım.

Geri