Gigabyte B850m Force Bu Fiyata Nasıl?

İtopya anlık indirimle 5500e verdiği oldu ama uzun zamandır buralara yaklaştığını görmedik. Bu fiyat nispeten iyi fiyat, kartta gayet güzel bir kart. Amazon 6x taksit falan derken fena durmuyor.

Son düzenleme:
Yeni sistem dizmek istiyorum bu işlerde yeniyim bu anakart bu fiyata iyi mi yoksa ben mi çok gaza geldim?
Alınır. Faz yapısı,yani elektriksel işlemci besleme olayı fena sayılmaz .8 gerçek faz .55amper DRMos dediğimiz orta/üst seviye mosfet bileşenleri var.
Kalkıpda bi Ryzen 9950X almayacağınıza göre ,işinizi görür.

Yalnız wifi adaptörünüz yoksa ,wifili anakrtlarada bakabilirsiniz

bence alınmaz hatta pahalı bile diyebilirim. çünkü asus ve msi tarafında b850m modelleri 5300-5600 bandına kampanyada sürekli zırt pırt düşebiliyor.

oc ciler almıyormuydu bu kartı

bence alınmaz hatta pahalı bile diyebilirim. çünkü asus ve msi tarafında b850m modelleri 5300-5600 bandına kampanyada sürekli zırt pırt düşebiliyor.
Ne alınmalı peki? NZXT N7 b850 aldım dün, iptal edip etmeme arasında kararsızım şuan.

Ne alınmalı peki? NZXT N7 b850 aldım dün, iptal edip etmeme arasında kararsızım şuan.
10000 lira altında ise bence bayaaaaa iyi olmustur. 12000 liraya kadar okey bence N7 bu segmentte vram olarak baya dolu geldi gözüme

bence aşırı pahalı bir anakart nzxtnin b850si. 9950x3dx2 gibi gibi aşırı güçlü işlemci kullanmayacaksanız gereksiz masraf gibi geliyor bana.

bence aşırı pahalı bir anakart nzxtnin b850si. 9950x3dx2 gibi gibi aşırı güçlü işlemci kullanmayacaksanız gereksiz masraf gibi geliyor bana.
Ne kadar ki bunun fiyatı max 14-15 eder VRM iyi de geri kalan ekstrem dolu değil san ki 9000 lira falan gördüm bunu ben VRM olarak sıkıntısı olmasa da dediğim gibi ekstrem dolu bir kart değil

Ne kadar ki bunun fiyatı max 14-15 eder VRM iyi de geri kalan ekstrem dolu değil san ki 9000 lira falan gördüm bunu ben VRM olarak sıkıntısı olmasa da dediğim gibi ekstrem dolu bir kart değil
yok güçlü anakart hatta güzel bir anakart ama bu anakartı alıp 9600x takacağım yada 9700xle kullanacağım diyenler oluyor. cidden aşırı müsrüflük gibi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,701
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri