Iphone 15 mi 16e mi?

Dediğim gibi herkesin aradığı gereksinimler farklı. İphone 15'de gayet güzel bir cihaz. Şuan TR'nin yarısı hala ip11 ve ip13 kullandığını düşünürsek ip15 gayet iyi. Ama 128gb yetmiyor bilgin olsun :)
Hocam neden 128gb yetmiyor ben iphone 13 yarısını doldurmuştum anca, şu anda dandik bir telefon kullanıyorum a50 onun bile depolaması baya gidiyor bana 64 gb mıydı o tam hatırlamıyorum galiba yeter bana ya :D

Hocam neden 128gb yetmiyor ben iphone 13 yarısını doldurmuştum anca, şu anda dandik bir telefon kullanıyorum a50 onun bile depolaması baya gidiyor bana 64 gb mıydı o tam hatırlamıyorum galiba yeter bana ya :D
Hocam telefonum daha 3 aylık, telefonda oyun falan asla oynamam direkt 60gb dolu geliyor. Gelen en ufak güncelleme için en az 10gb geçici yer istiyor ancak sonrasında 3-4gb alan gidiyor zaten. Eğer uzun yıllar kullanılacaksa bence 256 şart. Zaten sadece 10gb apple ıntelligence kaplıyor.

Hocam telefonum daha 3 aylık, telefonda oyun falan asla oynamam direkt 60gb dolu geliyor. Gelen en ufak güncelleme için en az 10gb geçici yer istiyor ancak sonrasında 3-4gb alan gidiyor zaten. Eğer uzun yıllar kullanılacaksa bence 256 şart. Zaten sadece 10gb apple ıntelligence kaplıyor.
valla 128 alırım zaten ben ios 26 güncellemeyeceğim. Bakalım hayırlısı olsun teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.

iphone 16'e 256 alırsan bence uzunca bir süre kullanırsın yeni nesil her zaman iyidir

Yapay zekayla işin olmadığı için. Zaten apple yapay zekada çok geride kaldı.
Kamera tarafı daha fazla geniş ve daha fazla olanak sunduğu için
Ve özellikle dinamik ada gibi bir güzel teknoloji olduğu için

Ben 15 diyorum. 16e 17e sırf böyle “iphoneum olsun ama çamurdan olsun” ayağına yapılmış çok kırpılmış telefonlar gibi geliyor bana

16e de 0.5x bile yok ki 0.5x benim için hep büyük nimet olmuştu

15 güzel cihaz 👍
ios 27yi görmedin sanırım dostum yapay zekada tüm telefonlardaki resim düzeltme yapay zekasını geçiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En mantıklısı 15 dediğin doğru ama bende 15 aldım geçen ay

ios 27yi görmedin sanırım dostum yapay zekada tüm telefonlardaki resim düzeltme yapay zekasını geçiyor

Adam ios 26 bile kullanmayacak 27 yi bırak.

Yapay zekadan kastın bi tek resim düzeltme mi?

Beni geç apple’ın kendisi bile yapay zekada geride kaldığını üstü kapalı kabul ediyor. Samsungun telefonlarda yapay zekada aldığı yol apple’ı 10 kere katlayıp geçti bile. Türk kaynakları bırak yabancı kaynakları tarat “apple intelligence ai neden geride kaldı” diye. Bir sürü topic görürsün. Malesef ai kısmında apple ilerlemesi çok zaman alacak 😩

Son düzenleme:
Bugün iPhone 15 aldım 128 GB midnight, Ankara da oturuyorum ve burası bayağı bir sıcaktı öğlen aldım telefonu daha yarım saat önce girdim iOS 26 ile geldi otomatik 26.5 mi 26.7 mi ne ona güncelleme var yapsam mı acaba bilmiyorum ama çok böyle elzem aşırı derece de telefonda ısınma olmadı kasma vs hiç olmadı iyi ki almışım kamerasını beğendim çok güzel oldu. 50.000TL'ye geldi adaptör 1. 000 TL+ kılıf+kırılmaz cam+kamera koruyucusu bedava verdiler Turkcell'den aldım yetkili bayiden kontrol ettiğim de sıfır cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,342
Üyeler
201,181
Son üye
toker11

Geri