Hangi Bankadan Kredi Kartı Almalıyım

Reaksiyon skoru
129
Kredi notumu yükseltmek için ve forumdaki indirim kampanyalarından, ekstra bakiye alma gibi fırsatlardan faydalanabilmek için bir banka arıyorum.

ben en çok parafta taksit kampanya seçenekleri görüyorum forum içi, sen ne kullanıyorsan dersen ben maximum kullanıyorum bitrçok yerde taksit imkanı 6ay oluyor maximumcep uygulamasından birsürü kampanyalara da katılıyorum her ay giyim market akaryakıt, pazaramamarkette alışveriş yaparken puanları direk kullanabiliyorum.

Şöyle bir ilk 5 sayayım
1- Paraf
2- Paraf
3- Paraf
4- Axes
5- Bonus

Ziraat ya da YKB tercih ederim.

Taksit ve kampanya avantaji olarak Paraf, Axess, Bonus ve Maximum görüyorum hep. Hangisini seçmek istersen seç. Ben Yapı Kredi önermiyorum. Genelde 7-8 tane bankaya 3-6 ay peşin fiyatına taksit varken Yapı Kredi'de 3 ay taksit olmuyor bile.

Kredi notumu yükseltmek için ve forumdaki indirim kampanyalarından, ekstra bakiye alma gibi fırsatlardan faydalanabilmek için bir banka arıyorum.
genelde axess ve wordde aşırı taksit oluyor bende axess kullanıyorum ref isteyen olursa atabilirim paylaşabiliriz

ben forumda değil de genel olarak garanti bbvanın kampanyalarına hakimim. o kadar iyi bi kart ki çoğu yerde 6 taksit flan yapabiliyorum. ama bunun için sadece kredi kartı kampanyaları yetmez ki önce bi kredi notu hesaplama yapman lazım sonra zaten nasıl yükselteceğini az çok anlarsın mesela kredi kartı limitlerini düşür ödemelerini falan da düzenli yap ekstra bi kredi kartıyla sürekli taksitli alışveriş yapıyım derdin olmasın

İlk kez kredi kartı alacaksan özel bankalar daha kolay veriyor ben şahsen ilk kredi kartımı axess aldım onun dışında paraf ve worldun de taksit imkânları geniş.

Geri