Açıkçası bir daha apple alacağımı sanmıyorum 4 yıllık xiaomimle 2 yıllık 15 pro aynı şarj süresini çıkarıyor en azından xioami 67w ile şarj oluyordu ayrıca telefon elimde yanıyor resmen iosun çok basit özelliklerden hala eksik olması da ekstra komik geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25 Ultraya geçmeyi düşünüyorum dayım 26 ultra aldı ve aşırı memnun
Evet hocam gürgençler ve troy yetkili servis hocam
Hocam pili değiştirsende her güncellemede telefonu eskitiyor bunu çok deneyimledim yeni aldığın telefon bile bir yenisi daha çıkmadan eskiyor bilinçli eskitiliyor yada kısır döngüye soktu milleti apple pil konusundan müzdarip olmayan yoktur herhalde
80 Altında zaten direk servis uyarısı veriyor telefon
Şarjdayken telefonla çok oynamazsanız telefonu ısındıracak kadar'dan bahsediyorum %20'de şarja takıp %80'de şarjdan çıkartırsanız daha uzun ömürlü olur
Ben şarjdayken çok kullanmadım. Çok acil işte mesaj falan yazmam vs gerekirse anca öyle. Telefonu şarja takayım işte reels kaydırayım tarzı hiç yapmadım ve sonuç şu an böyle.
Merhabalar cihazı Mart 2025 tarihinde satın aldım ve 1 yıla aşkın kullanıyorum. Şu anda 470 devirde ve pil sağlığı %91'de. Pili % kaça düştükten sonra değiştirmemi önerirsiniz?
20-80 arası kullandım ben hep. genelde hep 50 civarında şarja taktım ama çok düşürmedim hiç şarjı. ama yapılan testlere göre sadece %2-3 lük bir farkı oluyor bataryayı hunharca kullananlara göre
20-80 arası kullandım ben hep. genelde hep 50 civarında şarja taktım ama çok düşürmedim hiç şarjı. ama yapılan testlere göre sadece %2-3 lük bir farkı oluyor bataryayı hunharca kullananlara göre