Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

Reaksiyon skoru
23
Merhabalar cihazı Mart 2025 tarihinde satın aldım ve 1 yıla aşkın kullanıyorum. Şu anda 470 devirde ve pil sağlığı %91'de. Pili % kaça düştükten sonra değiştirmemi önerirsiniz?

Merhabalar cihazı Mart 2025 tarihinde satın aldım ve 1 yıla aşkın kullanıyorum. Şu anda 470 devirde ve pil sağlığı %91'de. Pili % kaça düştükten sonra değiştirmemi önerirsiniz?
benim şu an 87 de 825 döngü 15 pro. Bence benimkini değiştirme zamanı geldi. 1 günü çıkarmıyor artık Güvenilir bir serviste değiştireceğim yada apple storedan randevu alıp orada.

benim şu an 87 de 825 döngü 15 pro. Bence benimkini değiştirme zamanı geldi. 1 günü çıkarmıyor artık Güvenilir bir serviste değiştireceğim yada apple storedan randevu alıp orada.
Orijinal değiştirin bence hocam sonuçta o kadar bu cihaza para ödemişsiniz.

Abimin eski telefonu olan 16 pro max kullanıyorum. Bana geldiğinde 250 devir 99 pil vardı. Bende şuan 303 devir 94 sağlık var. Şarjda telefona bakmadım 20 80 olayına uydum telefonu ısındıracak bir şey yapmadım ama 50 devirde 5 sağlık birden düştü. Ben ne yapayım hocam 470 devirde 91 iyi. 80e kadar kullan gitsin. Ben öyle yapacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Devir ne hocam bilmedifimden soruyorum
Telefonun kaç kere 100de 100 şarj edildiğni gösteriyor hocam.

75/80 arası değişirsin daha erken.

Sırrı ne hocam bu pil sağlının düşürmemenin. 270e kadar 99 da tuttum sonra çık hızlı düşmeye başladı.

Abimin eski telefonu olan 16 pro max kullanıyorum. Bana geldiğinde 250 devir 99 pil vardı. Bende şuan 303 devir 94 sağlık var. Şarjda telefona bakmadım 20 80 olayına uydum telefonu ısındıracak bir şey yapmadım ama 50 devirde 5 sağlık birden düştü. Ben ne yapayım hocam 470 devirde 91 iyi. 80e kadar kullan gitsin. Ben öyle yapacağım.

Telefonun kaç kere 100de 100 şarj edildiğni gösteriyor hocam.
100'den uzun süre düşmüyor 100'den düştükten sonra çok hızlı düşüyor. Normal yani hocam. Takılmayın fazla değerlere :)

Devir ne hocam bilmedifimden soruyorum
Kaç kere telefonun şarjını %100 yaptığını ifade ediyor hocam.

Hocam bende ilk aldığım zamanlar %20'nin altına düşürmüyordum. %100 yapıyorum ama %80 şahsen yetmiyordu. Son zamanlarda da artık %20'nin altına düşmeye başladı pek umursamıyorum. Pilin %si azalana kadar kullanacağım o halde.

100'den uzun süre düşmüyor 100'den düştükten sonra çok hızlı düşüyor. Normal yani hocam. Takılmayın fazla değerlere :)
%100'de uzun süre kalmıştı mesela birden %98'e düşmüştü. Şimdi de uzun süredir %91'de takılıyor. :D

Son düzenleme:
87 Altına düşünce değiştir bence hocam, apple'de güncel 6.449 TL diye biliyorum, ama iki ay sonra yine aynısı oluyor telefon eskidikçe pilde değiştirsen fayda etmiyor

87 Altına düşünce değiştir bence hocam, apple'de güncel 6.449 TL diye biliyorum, ama iki ay sonra yine aynısı oluyor telefon eskidikçe pilde değiştirsen fayda etmiyor
2 ay sonra nasıl aynısı oluyor hocam? Detay verebilir misin?

Apple store dışında orjinal, takmazlar orjinal deselerde inanma apple yetkili servisten randevu oluştur değiştir derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,483
Üyeler
200,423
Son üye
FOURDAYDREAMER

Geri