❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Durduk yere para harcattın bana hocam ddjdj neyse alttaki fanlar çok iyi gözükmiyordu.

1000196420.webp

Anladım teşekkür ederim başta bu Revver şu anlar ne ayak diye ondan dolayı sormuştum kötü duracaksa almaya gerek yok çok teşekkür ederim sağ ol
Aynen öyle Ekran kartı altına takınca ekran kartının daha çok boştaki sıcaklıklarına faydası oluyor onun dışında görsel olarak güzel duruyor. Sizin kasa ön taraf kapalı olduğu için bir esprisi kalmaz reverse fan almanın. Şu an ki sistem sıcaklıklarından memnunsanız zaten masrafa gerekte yok.

Hocam RPM'den Dolayı Ses Olması Normal Bunlar Güçlü Fanlar Anakart Üzerinden Seviyesini Yarıya İndirseydin Keşke İade Yerine .
Zaten kullandığım fanları bios üzerinden hepsini ayarlıyorum ama düşük rpm de bile seslilerdi elimde zaten p14 argb vardı 3 adet şu an onları üst kısma taktım radyatörü yana aldım o şekilde kullanıyorum merak ettiğim başka kullanan varsa durum aynı mı

msi m100r kasa icin alinir mi normal reverse fanlari cok sesli calisiyor. aslinda bana göre sesli baskasi rahatsiz olmayabilir.

zaten psu a850gl o da rahatsiz ediyor. onun da faninin degisticem ama once kasayi mi halletsem. genelde mac kullaniyorum ama masaustune gecince bu ugultu beni deli etti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslinda bu fana yükseliyordum ama bunu alsam 2100 e bitircez isi

9.5k lira.

Son düzenleme:
msi m100r kasa icin alinir mi normal reverse fanlari cok sesli calisiyor. aslinda bana göre sesli baskasi rahatsiz olmayabilir.

zaten psu a850gl o da rahatsiz ediyor. onun da faninin degisticem ama once kasayi mi halletsem. genelde mac kullaniyorum ama masaustune gecince bu ugultu beni deli etti.

aslinda bu fana yükseliyordum ama bunu alsam 2100 e bitircez isi

9.5k lira.
Bu Fana Bu Kadar Para Vereceğine Sek Erkek Gibi Gidip Noctua Set Kurarsın :)

Bana siyah lazım corsair rs120-r buldum onlar nasıl kullanan var mı?
Ben de onu aldım hocam f/p ürünü, ihtiyaç olduğundan değil de görsel olarak kasayı doldurmak için almıştım düşük devir çalıştığı için sessiz diyebilirim, yüksek devir performansını bilemiyorum. Görsel ekliyorum ama mobilden upload etmiyor site nedense. 3lü paket almıştım hocam.

Edit: görsel şimdi eklendi sanırım.

Ekler

• 1000407330.webp
    1000407330.webp
    293.6 KB · Hit: 14
  • 1000407331.webp
    1000407331.webp
    378.6 KB · Hit: 14
Siyahta İndirimde Ama 14 Cm .

Kasa 12cm destekliyor hocam

Ben de onu aldım hocam f/p ürünü, ihtiyaç olduğundan değil de görsel olarak kasayı doldurmak için almıştım düşük devir çalıştığı için sessiz diyebilirim, yüksek devir performansını bilemiyorum. Görsel ekliyorum ama mobilden upload etmiyor site nedense. 3lü paket almıştım hocam.

Edit: görsel şimdi eklendi sanırım.
Bende thermalright Tl-c12c-s var ama görsel olarak kötü duruyor reverse lazım.
Kağıt üzerinde corsair çok iyi fakat bazıları yüksek devirde ses yapıyor dediler. Montech rx120 pro modeli baktım ama fiyat yüksek bende corsair alayım

Kasa 12cm destekliyor hocam

Bende thermalright Tl-c12c-s var ama görsel olarak kötü duruyor reverse lazım.
Kağıt üzerinde corsair çok iyi fakat bazıları yüksek devirde ses yapıyor dediler. Montech rx120 pro modeli baktım ama fiyat yüksek bende corsair alayım
Jumbum Üzerinden Bunu Alabilirsin .

Geri