ne kadara taktırdınız benim sol analog hafif drift yapıyor değiştirmem lazımdualsenseye hall efect analog taktırdım pc için ucuz olanı alsam mı bilemedim
genelde abxy (ya da kare üçgen) tuşları gamepadin en sağında olur. diğer en çok kullanılan yer olan sol stick playstation diziliminde gamepadin ortasında bulunuyo ama xbox düzeni sol çubuğu da gamepadin en kenarına konumlandırdığından daha ergonomik tasarım oluyorBu gamepadler neden ps konsolları gibi değilde xbox konsolları gibi üretiliyor hep nedenini bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Anladım eyvallah. Alışamadım bi türlü.genelde abxy (ya da kare üçgen) tuşları gamepadin en sağında olur. diğer en çok kullanılan yer olan sol stick playstation diziliminde gamepadin ortasında bulunuyo ama xbox düzeni sol çubuğu da gamepadin en kenarına konumlandırdığından daha ergonomik tasarım oluyor
microsoft yüzünden, neredeyse hepsi pcde kullanılacakları için XInput'a göre uygun olmak yazılımlarını daha kolay hale getiriyor.Bu gamepadler neden ps konsolları gibi değilde xbox konsolları gibi üretiliyor hep nedenini bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Epey bi gecikme var yaŞu an fiyat performans olarak en iyisi hocam alınır. Biraz gecikme var FPS oynuyorsanız belki başka bir modele yönelebilirsiniz.