🔥İndirim 🎮 Beitong Gamepad Modellerinde İndirim! | 🔥 Trendyol & Hepsiburada 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu gamepadler neden ps konsolları gibi değilde xbox konsolları gibi üretiliyor hep nedenini bilen biri beni aydınlatabilir mi?

Bu gamepadler neden ps konsolları gibi değilde xbox konsolları gibi üretiliyor hep nedenini bilen biri beni aydınlatabilir mi?
genelde abxy (ya da kare üçgen) tuşları gamepadin en sağında olur. diğer en çok kullanılan yer olan sol stick playstation diziliminde gamepadin ortasında bulunuyo ama xbox düzeni sol çubuğu da gamepadin en kenarına konumlandırdığından daha ergonomik tasarım oluyor

genelde abxy (ya da kare üçgen) tuşları gamepadin en sağında olur. diğer en çok kullanılan yer olan sol stick playstation diziliminde gamepadin ortasında bulunuyo ama xbox düzeni sol çubuğu da gamepadin en kenarına konumlandırdığından daha ergonomik tasarım oluyor
Anladım eyvallah. Alışamadım bi türlü.

microsoft yüzünden, neredeyse hepsi pcde kullanılacakları için XInput'a göre uygun olmak yazılımlarını daha kolay hale getiriyor.

Şu an fiyat performans olarak en iyisi hocam alınır. Biraz gecikme var FPS oynuyorsanız belki başka bir modele yönelebilirsiniz.
Epey bi gecikme var ya 😢. Parayı verecek olan sizlersiniz tabi de 700 TL farkla Kp40 olanı alınabilir. Ama onun da incelemesi yok. 40d olanı aynı fiyat olsa düşünmeden alın derdim🙂.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri