30k 2.El Sistem Önerisi

NoWa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Arkadaşlar 30k ya sistem almak istiyorum 0 almak isterdim ama bu bütçeye göre iyi sistem yok varsa bildiğiniz 2.el tavsiyesi atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar 30k ya sistem almak istiyorum 0 almak isterdim ama bu bütçeye göre iyi sistem yok varsa bildiğiniz 2.el tavsiyesi atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kendi şehrinden bul inceleyerek al ben bilmiyorken öyle yaptım 6 ay öncesi sigara kokulu 3060 sistemi 17k ya almıştım leş gibi kokuyordu sana tavsiyem gör bak öyle al git adamın evine misafiri ol sorular sor test et alırsın sonra.

mümkün olduğunca ekran kartını güncel tut, 5060ti sistemler pazarlıkla düşebiliyor. ddr5 zaten imkansız ddr4 bakacaksın ve mümkün olduğunca intel 12. 13. 14. nesil tarafından yürü. amd tarafı genelde burnun kıl aldırmıyor ve hangi akla hizmet belli olmayan saçma düzeyde şişik fiyatlar veriyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: NoWa
mümkün olduğunca ekran kartını güncel tut, 5060ti sistemler pazarlıkla düşebiliyor. ddr5 zaten imkansız ddr4 bakacaksın ve mümkün olduğunca intel 12. 13. 14. nesil tarafından yürü. amd tarafı genelde burnun kıl aldırmıyor ve hangi akla hizmet belli olmayan saçma düzeyde şişik fiyatlar veriyorlar
hocam valla bazen fena fırsat düşüyor aciliyeti olan biri çok ucuza sistem verebiliyor param yokken karşıma çıkmıştı oradan biliyorum.

30 bine pc yerine kesinlikle xbox series x kovalardım gta 6 da oynarsın ve gamepass ultimate gayet uygun 25 bine series x al 5000 e de gta 6 ultimate yapıştır tertemiz pc de gta6 bitirdikten sonra satar pc dizersin gta 6 ya az kaldı

kendi şehrinden bul inceleyerek al ben bilmiyorken öyle yaptım 6 ay öncesi sigara kokulu 3060 sistemi 17k ya almıştım leş gibi kokuyordu sana tavsiyem gör bak öyle al git adamın evine misafiri ol sorular sor test et alırsın sonramaal

30 bine pc yerine kesinlikle xbox series x kovalardım gta 6 da oynarsın ve gamepass ultimate gayet uygun 25 bine series x al 5000 e de gta 6 ultimate yapıştır tertemiz pc de gta6 bitirdikten sonra satar pc dizersin gta 6 ya az kaldı
Ps5 slim var zaten şuan onu satıp pc almayı düşünüyordum

Ps5 slim var zaten şuan onu satıp pc almayı düşünüyordum
yaani garanti olursa özellikle ekran kartında güzel olur , kendi tecrübemde 2. el almıştım ve ekran kartı sebepsiz şekilde sorunlu geldi garanti vardı yolladım fanı falan değişmişti.3-4 sene oldu bu olay olalı.Garanti olmasaydı en az bin tl bayabilirdim.

Geri