🔥İndirim Xpg Invaderx Mini 5x ARGB Fan Usb 3.2 Siyah 850w 80+Gold Atx Kasa | 4999 TL

Ben bu kasayı aldım ama 9700x işlemci var ve rtx 5070 veya rx 9070 xt için yeterli olur mu? Bide işlemci için kule tipi düşünüyordum ama bu kasadan dolayı sıvı soğutma mı almalıyım?

Şu kasayı alıp güç kaynağı modelini öğrenen oldu mu? Bana modüler bir güç kaynağının bu kadar ucuza verilmesi garibime gitti. XPG kasalarına özel güç kaynağı üretip aynı ad altında satabiliyor.

XPG kyber olan kasalardaki model XPG kyber ATX 2.42 diye anılıyor örneğin. Normalde Kyber ATX 3.1 bir model. Bizim üreticilerde cevap olarak XPG kyber diye söylüyorlar alan kişide o model gelecek diye seviniyor. Halbuki gelen model ATX 2.42 oluyor.

Şu kasayı alıp güç kaynağı modelini öğrenen oldu mu? Bana modüler bir güç kaynağının bu kadar ucuza verilmesi garibime gitti. XPG kasalarına özel güç kaynağı üretip aynı ad altında satabiliyor.

XPG kyber olan kasalardaki model XPG kyber ATX 2.42 diye anılıyor örneğin. Normalde Kyber ATX 3.1 bir model. Bizim üreticilerde cevap olarak XPG kyber diye söylüyorlar alan kişide o model gelecek diye seviniyor. Halbuki gelen model ATX 2.42 oluyor.
Valla kasa bugün elime ulaşacak bakalım ne olduğunu öğrenecez

Kampanyayı yapmadan önce yt'de gaming gecesi yayını yapan arkadaşlara göndermişler, onlar da inceleme yapmış orada kasanın type c psu'nun da Core Shift modeli olduğu görünüyor.

Kampanyayı yapmadan önce yt'de gaming gecesi yayını yapan arkadaşlara göndermişler, onlar da inceleme yapmış orada kasanın type c psu'nun da Core Shift modeli olduğu görünüyor.
Kasa gelmiş şu mesai bi bitse gidip bakacamda

Ekler

• 1000116071.webp
    1000116071.webp
    119.9 KB · Hit: 36
Evet güç kaynağı olarak bu vardır

Ekler

• 1000116111.webp
    1000116111.webp
    526.1 KB · Hit: 48
Ben aldım belirtildiği gibi 4 fan reverse 1 normal çıktı, üst fanları normal yapmamaları saçma olmuş,psu da core shift çıktı ama yinede varsayalım psu 3500 olsun kasa 1500e geliyor

Yine fena diyemeyiz bence.
Modüler olmadığından iç kısım farklı. Yani orijinal core shift modelinden farklı bir güç kaynağı. Hakkında da bilgi yok. Alınır mı soru işareti.

Son düzenleme:
1785796835424.webp

PSU olarak bu çıkıyormuş. Core Shift serisinin VE yani kısılmışı. Özellikleri;

1785796867955.webp

Fan kalitesiz. Başka bir bilgi bulamadım.

Kargo az önce geldi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Müsait olduğumda yanıtlarım.

Geri