Şuan için toplamayı düşündüğüm parçalar bunlar, şunu şöyle değiştir(özellikle RAM için) ve şunu almalısınız dediğiniz şeyleri yazar mısınız? Bütçemin içine QHDlık Monitör de almayı planlıyorum
Şuan için toplamayı düşündüğüm parçalar bunlar, şunu şöyle değiştir(özellikle RAM için) ve şunu almalısınız dediğiniz şeyleri yazar mısınız? Bütçemin içine QHDlık Monitör de almayı planlıyorum
3a oyun oynayacağını varsayıyorum. Cl değerleri o kadar farkettirmeyecek. madem 150k çıkardın daha serin bi gpu seç. sistem kaliteden çok marka bazlı toplanmış gibi duruyor
Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Pcıe 5.1 Full Modüler Atx 3.1 Güç Kaynağı Erv1000g-ahg-mac en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sistemini saçma kurmuşsun bu paraya rtx 5070 ti ne hocam dalgamı geçiyosun ya Rtx 5080 varken markamı kalmış ayrıca inno3d de markadır yani kaç yıllık marka ndivia nın bir Ortağı Ztn soğutma sistemleri de ekran kartlarının segmentlerine göre yapılıyor İşte bu modeli markayı alırsam yanar gibi bir şey yok
Sadece Termal ped farkları ve Malzeme kalitesi fark eder alacağın model asus prime yani mükemmel bir modeli deil asusun Asus prime neyse inno3d de o Asus prime taş çatlasın 5-8 derece daha serin çalışıyordur
Seçim senin 5-8 derece serinlik mi %15 lik bir performans artışı ve Daha fazla bant genişliği cuda çekirdeği mi ?
Benim anlamdığım bu parçalar toplamı 150k nasıl ediyor. Ram olarak Patriot tercih edliebilir Sk hynix çip ile geliyor.
PSU olarak enermax 1000w seçilebilir(Kalitelidir)
Msı B850m Gamıng Plus Wıfı6e Ddr5 Amd B850 Am5 Soket Ddr5 Aaaa11msı0036 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Lexar NQ790 LNQ790X002T-RNNNG 2 TB NVMe PCIe Gen4 x4 7000 MB – 6000 MB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Benim anlamdığım bu parçalar toplamı 150k nasıl ediyor. Ram olarak Patriot tercih edliebilir Sk hynix çip ile geliyor.
PSU olarak enermax 1000w seçilebilir(Kalitelidir)
Msı B850m Gamıng Plus Wıfı6e Ddr5 Amd B850 Am5 Soket Ddr5 Aaaa11msı0036 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Lexar NQ790 LNQ790X002T-RNNNG 2 TB NVMe PCIe Gen4 x4 7000 MB – 6000 MB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soğutma ve Anakart biraz saçma olmuş fiyatına göre performansı mükemmel Değil birazdaha öder Gigabyte Aorus x870e Elite alırım hocam
Soğutmada baya fazla gereksiz olmuş Çok üst seviye bir soğutma ve pahalı yani
9900x 9950x 9950x3d tarz işlemcilerde kullanılmalı Artic liquid yada Uzun ömür aranıyorsa
Anakart olarak Asus sevdiği için X870 Max atdım kaldı ki MSI B850 de çok sağlam bir anakrtdır çipi aldırmasın sizi kaldı ki kullanacağı işlemci ryzen 7 9800x3d bu forumda çok ca insan gördüm ısı problemi yaşayan düşük fiyastlı kalitesiz soğutma kullandıkları için 120W TDP değeri olmasına rağmen 150W sistemden güç çekebilen bir işlemci ve bütçesi de müsait olduğu için iyi bir tercih olarak paylaştım ve pompa üzerinde faz soğutma fanı olması da cabası yani. Sizi de ldırmasın çipi karşıkaltırma olarak linki paylaştım. Tabi bütçesi izin veriyorsa Gigabyte benim favori anakartımdır
Anakart olarak Asus sevdiği için X870 Max atdım kaldı ki MSI B850 de çok sağlam bir anakrtdır çipi aldırmasın sizi kaldı ki kullanacağı işlemci ryzen 7 9800x3d bu forumda çok ca insan gördüm ısı problemi yaşayan düşük fiyastlı kalitesiz soğutma kullandıkları için 120W TDP değeri olmasına rağmen 150W sistemden güç çekebilen bir işlemci ve bütçesi de müsait olduğu için iyi bir tercih olarak paylaştım ve pompa üzerinde faz soğutma fanı olması da cabası yani. Sizi de ldırmasın çipi karşıkaltırma olarak linki paylaştım
Önerdiğim Ocypus Hocam yurt dışından gelen sinerjinin getirdiği çok iyi bir marka 360mm 9800x3d yi rahat rahat soğutur
İyi bir hava soğutma 60-70 derecelerde gezdirebiliyor 9800x3d
Zaten Anakartın fiyatı artmış 14.5k ya görmüştüm min 18.5k olmuş X870e Elite... 2-3 haftadır piyasada yoktum ufak ufak yine fiyatlar artmaya başlamış ekran kart haberlerindende zaten mutsuzuz
Önerdiğim Ocypus Hocam yurt dışından gelen sinerjinin getirdiği çok iyi bir marka 360mm 9800x3d yi rahat rahat soğutur
İyi bir hava soğutma 60-70 derecelerde gezdirebiliyor 9800x3d
Zaten Anakartın fiyatı artmış 14.5k ya görmüştüm min 18.5k olmuş X870e Elite... 2-3 haftadır piyasada yoktum ufak ufak yine fiyatlar artmaya başlamış ekran kart haberlerindende zaten mutsuzuz
Gigabyte X870E AORUS ELITE WF7 ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun