🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

Havit fasonunda fasonu hiç sevmeyiz

havit fuxi h3 ses kalitesini beğenmedim kablolu rampage kulaklık daha çok tatmin ediyordu.

Ben de 1 yıldır FUXİ-H3 kullanıyorum. Ses kalitesinden de oldukça memnunum. Aşırı hafif, terletmeyen ve ergonomik olarak çok iyi bir kulaklık bence. Kafamda hissetmiyorum diyebilirim. Tek eleştirileceğim yanı mikrofonu olur herhalde, gerçekten çok dandik. Fakat dediğin gibi kalitesiz bir sesle, parazitle falan karşılaşmadım. 2.4 GHz modunda kullandığına emin misin? BT modda kullanıyorsan eğer gerçekten çok kalitesiz veriyor sesi.

havit markasına güvenmiyorum fason üretim çin malları satıyor 1-2 yıl içerisinde bozulmayacağı ne malum? veya mikrofon kalitesi iyi mi sesi güzel veriyor mu karşıya bakmak lazım bilmiyorum fazla para vermek istemeyenler için idareten alınabilir ama ben almam
Bunu almak yerine 1,5 k daha koyup razer almak mantıklı olabilir

Ben de 1 yıldır FUXİ-H3 kullanıyorum. Ses kalitesinden de oldukça memnunum. Aşırı hafif, terletmeyen ve ergonomik olarak çok iyi bir kulaklık bence. Kafamda hissetmiyorum diyebilirim. Tek eleştirileceğim yanı mikrofonu olur herhalde, gerçekten çok dandik. Fakat dediğin gibi kalitesiz bir sesle, parazitle falan karşılaşmadım. 2.4 GHz modunda kullandığına emin misin? BT modda kullanıyorsan eğer gerçekten çok kalitesiz veriyor sesi.
bende dip ses sorunu var.

Geri