Masa Önerir Misiniz Acaba

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
14
Masa alacağım Allahın izniyle düz sade mümkünse beyaz bir masa arıyorum öneriniz varmıdır acil alacağım nb f80 uyumlu olursa süper olur

fiyatı tahmin mi ediyoruz 30binlik masa çıkartayım sana

Ceramical masalarına bakabilirsin, ortalam 3 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
2 tane NB F80 + ekipmanlar var ve sorunsuzkullanıyorum

Kendi sitelerinden ben 4 ay önce almaya çalışmıştım hata vermişti, mail attığımda bu şekilde bir geri önüş yaptılar ama şuan hala sorun var mıdır bilmiyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-04 010041.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-04 010041.webp
    14.6 KB · Hit: 23
ceremical ms1 var memnunum. sallanma vsde yaşamıyorum. yalnız, masanın tahtasının altına bağlanan demir parça dışarıya fazla pay bırakmıyor. f80 monitör kolunu takarken tahtaya değil demire taktım. demirde öyle bi lokasyonda ki, monitör kolunun bağlama kısmının yarısı boşta duruyor. buna rağmen bir sorun yaşamadım. aynı demirler yüzünden t248 direksiyonu da takamamıştım. stand kullandığımdan sorun değil ama aklında bulunsun

ceremical ms1 var memnunum. sallanma vsde yaşamıyorum. yalnız, masanın tahtasının altına bağlanan demir parça dışarıya fazla pay bırakmıyor. f80 monitör kolunu takarken tahtaya değil demire taktım. demirde öyle bi lokasyonda ki, monitör kolunun bağlama kısmının yarısı boşta duruyor. buna rağmen bir sorun yaşamadım. aynı demirler yüzünden t248 direksiyonu da takamamıştım. stand kullandığımdan sorun değil ama aklında bulunsun
Teşekkürler

Geri