Kanka bütce 2.5fiyatı tahmin mi ediyoruz 30binlik masa çıkartayım sana
Dediğin masayı arkadaşım kullanıyor sağlam gözüküyor kendi sitesinde 2700 tl civarında bence, tıklayarak masaya gidebilirsinKanka bütce 2.5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ceremical Ms2 alcaktımda bi anda iki katına çıktı alamadım
Web sıte güvenilir mi bir sorun yaşar mıyım bunun hakkında bilgi almak istiyorumDediğin masayı arkadaşım kullanıyor sağlam gözüküyor kendi sitesinde 2700 tl civarında bence, tıklayarak masaya gidebilirsin
Kanka bu 3k bide beyaz değil, beyaz olanı da bugün 4k oldu iki katına çıktı yoksa alıcaktım. O site güvenirmi bilmiyorum hiç alan oldumu ordan bişey![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Tamamdır sağolunKendi sitelerinden ben 4 ay önce almaya çalışmıştım hata vermişti, mail attığımda bu şekilde bir geri önüş yaptılar ama şuan hala sorun var mıdır bilmiyorum.
Teşekkürlerceremical ms1 var memnunum. sallanma vsde yaşamıyorum. yalnız, masanın tahtasının altına bağlanan demir parça dışarıya fazla pay bırakmıyor. f80 monitör kolunu takarken tahtaya değil demire taktım. demirde öyle bi lokasyonda ki, monitör kolunun bağlama kısmının yarısı boşta duruyor. buna rağmen bir sorun yaşamadım. aynı demirler yüzünden t248 direksiyonu da takamamıştım. stand kullandığımdan sorun değil ama aklında bulunsun