Yardım Laptop Secimi İçin Yardım Ederseniz Sevinirim ?

Macbook'da oyun oynanmaz ve mühendislik programlarıda kullanılmaz. Uzun şarj süresi ve yazılım ile yaptığınız işe göre tercih edilebilir.
katılıyorum. Evet belki taşınması macbooklara göre zor olabilir ama her işimi göreceğini düşünüyorum gaming laptopların.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus'un yetkili servisi kısmı ve özellikle asus çağrı merkezi çok kötü. İlgili gözüktüklerine aldanmayın. Ürünlerinin çoğu rog olan birisi olarak bilginiz olsun.
omen hakkında bir bilginiz var mı peki hocam?

katılıyorum. Evet belki taşınması macbooklara göre zor olabilir ama her işimi göreceğini düşünüyorum gaming laptopların.

omen hakkında bir bilginiz var mı peki hocam?
Hall sensörü arızası devam ediyor asus al geç uzun ömürlükte number 1

Arkadaşlar merhabalar max 65k verebilecek bütçem var Yazılımla uğraşıyorum ve mühendislik öğrencisiyim. Çok oyun oynayan biri değilim ama stediğim oyunu da kasmadan oynayabilmek istiyorum. Bu bütçede RTX5060 ekran kartına sahip laptopları araştırdım birkaç seçenek arasında kaldım. Bunlardan daha iyi bir öneriz varsa da benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

ASUS TUF A16

HP Omen

Dell Alienware 16 Aurora

Erazer Defender 17
Aralarından en alınabilir Omen 17. Asus olan 1-2 ay önce 50K'ya satıldı hiçbir şekilde 60-68K edecek bir laptop değil.
Hall sensörü arızası devam ediyor asus al geç uzun ömürlükte number 1
Omen 17'de sensör sorunu yaşayan görmedim. O sorunlar 2023 Omen 16 serisinde değil miydi? Ek olarak yeni Omen 16 serisinde dizayn değişikliği yapıldı diye hatırlıyorum.
Eğer bir tabletin yoksa bunla çalışırken sürekli priz arayacak biraz zorladığında o Meme olmuş gaming laptop kükremesine maruz kalacaksın
R7 350 ile pilde tahmini 7 saat civarı gitmesi lazım. Kütüphaneye günlük gidiyorsa priz aramasına gerek duyacağını sanmıyorum. Üstüne R7 350 çok ısınan bir işlemci değil günlük kullanımda dediğiniz gibi ses çıkaracağını sanmam. Bendeki R9 9850HX işlemcili laptop bile düşük fan modunda dediğiniz kadar ses çıkarmıyor, o işler eskide kaldı. Tek sorun Omen 17'lerin 2,95 kg civarı olması. Genelde 16 inç laptoplar 2.3-2.7 kilo arası falan olur.

Son düzenleme:
Aralarından en alınabilir Omen 17. Asus olan 1-2 ay önce 50K'ya satıldı hiçbir şekilde 60-68K edecek bir laptop değil.

Omen 17'de sensör sorunu yaşayan görmedim. O sorunlar 2023 Omen 16 serisinde değil miydi? Ek olarak yeni Omen 16 serisinde dizayn değişikliği yapıldı diye hatırlıyorum.

R7 350 ile pilde tahmini 7 saat civarı gitmesi lazım. Kütüphaneye günlük gidiyorsa priz aramasına gerek duyacağını sanmıyorum. Üstüne R7 350 çok ısınan bir işlemci değil günlük kullanımda dediğiniz gibi ses çıkaracağını sanmam. Bendeki R9 9850HX işlemcili laptop bile düşük fan modunda dediğiniz kadar ses çıkarmıyor, o işler eskide kaldı. Tek sorun Omen 17'lerin 2,95 kg civarı olması. Genelde 16 inç laptoplar 2.3-2.7 kilo arası falan olur.
Araştırmak lazım ya eğer değiştirildi ise omen alınır ama böyle şeyleri detaylı araştırmak lazım

tek sorun laptop ın ağırlığı ise bunu pek dert etmem. Beni üni bitene kadar idare etsin de yeter. Zaten şuan Hp victus 3050ti kullanıyorum 8gb ram. Artık işimi görmüyor

Araştırmak lazım ya eğer değiştirildi ise omen alınır ama böyle şeyleri detaylı araştırmak lazım
hall sensörü sorununun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,098
Üyeler
200,838
Son üye
PinkMonke

Geri