❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 5396tl

9700x, asus b850mk ve psu var şimdilik. ekran kartına maximum 9060xt gelecek emin değilim 6600 bile gelebilir bana yetiyo çünkü
psu ileriye yatırım olmuş, 750 de bakılabilir. özellikle gaming gecesinde xpg core reactor 2 750w sık sık geliyor 3000tlye iyi psudur.
ikinci el ram kaça alınmalı sizce
1331906901 Bu ilana bakın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
psu ileriye yatırım olmuş, 750 de bakılabilir. özellikle gaming gecesinde xpg core reactor 2 750w sık sık geliyor 3000tlye iyi psudur.

1331906901 Bu ilana bakın.
eyvah psu iyi fiyatmış. ama bizde işler acele olduğu için indirim denk getiremem büyük ihtimal. ram'de teklif tuşu olsaymış keşke 9000 desem belki elinden hızlı çıkarmak için kabul ederdi bi umut. bi tane ilandaki yorum:

Ekler

• 1785801082815.webp
    1785801082815.webp
    6.2 KB · Hit: 30
eyvah psu iyi fiyatmış. ama bizde işler acele olduğu için indirim denk getiremem büyük ihtimal. ram'de teklif tuşu olsaymış keşke 9000 desem belki elinden hızlı çıkarmak için kabul ederdi bi umut. bi tane ilandaki yorum:
Siz bilirsiniz, sık sık geliyor psuya indirim aynı şekilde lian li kasalara da ben oradan temin etmenizi tavsiye ederim tabi durum aceleyse bilemem. attığım ilan 6000mts cl30 ve pgli en uygun ilan bilginiz olsun.

• Beğen
bu baya iyi ASLŞDFKGHWERLŞKGWEROŞGLŞWEK

Siz de bu tarz teklifle gelmezseniz dediğiniz fiyata gelebilir ilan :D Kasa için de çok bir gösrsel beklentiniz yoksa https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1376976688.html buna bakabilirsiniz.

• Beğen
Siz de bu tarz teklifle gelmezseniz dediğiniz fiyata gelebilir ilan :D Kasa için de çok bir gösrsel beklentiniz yoksa https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1376976688.html buna bakabilirsiniz.
keşke vatandaki akvaryum fazeonları psusuz satsalar 2-3e. argb fanları da hoş bence. görünüş önemli hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belki konunun başındaki kasayı alırım. 3-4 verebilirim güzel bir kasaya

parafa 6 taksit varmış. aylık 899a geliyor ne güzel kartmış ya o.

vallahi bütün varlığımı harcayıp eşek gibi çalışmak istiyorum birkaç ay. asus a32 kasanın önünde usb girişleri olması çok güzelmiş

Son düzenleme:
Tiktokta gördüm. Güncelleme: tiktokta 1999 akvaryum satiyolardi ama bir ay öncesinindi. Siteye baktım yoktu bunları gördüm ama stok yokmuş şimdi farkettim. Uyumam lazım

Ekler

• 8723.webp
    8723.webp
    119.7 KB · Hit: 12
aynı kasayı 4kya almıştım temmuz indiriminde mükemmel bir kasa gibi duruyor görünüşü öyle, şuan kurulu değil eksik parçalar var kurduğumda hava akışı nasıl onada bakacağız artık.

ben 4kya aldım bu kasayı
Bende haziranda 4700e almıştım hala köşede duruyor aktarmaya üşeniyorum 😅

• İnanılmaz
Geri