Annem İçin 15k Civarı Telefon

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,053
Bütçe
15000
Annem şuan iphone 8 kullanıyor yd den getirmişti 6 yıl fln oldu eskidi baya 15k civarı bütçe toplayabildim ona yeni telefon almak istiyorum sıfır veya ikinci el olması farketmez iphone 11 yada samsung a17 uyuyor gibi ama fp olarak daha iyisi varsa diye sizlere de sormak istedim 1,2 ay icinde alacağım ona göre takibe alayım

YD server kayıt muhabbetlerini pek bilmiyorum ama sıkıntı çıkarmıyorsa olabilir yani

Son düzenleme:
Annem şuan iphone 8 kullanıyor yd den getirmişti 6 yıl fln oldu eskidi baya 15k civarı bütçe toplayabildim ona yeni telefon almak istiyorum sıfır veya ikinci el olması farketmez iphone 11 yada samsung a17 uyuyor gibi ama fp olarak daha iyisi varsa diye sizlere de sormak istedim 1,2 ay icinde alacağım ona göre takibe alayım
A26 yada a17 al a26 daha fp a36 da bu fiyata bulabiliyosan dirrk al samshng arayüzü aşırı basit herkrs anlıyoe

Sıfır tarafında 15'e güzel telefon kalmamış. Belki bi ihtimal Tecno Spark Slim düşünülebilir sıfır için, parasını hakeder mi bence etmez ama 15k sıfır cihazlar arasında ki en elle tutulur model o, kasası çok ince zarif, ekranı güzel, pili büyük. İşlemci, kamera tarafında yüksek beklentiye girmemek gerek, annen oyun oynamaz zaten. İphone için İkinci el tarafında 11-12-12 mini bulunuyor sanırım, 64 gb modeller çoğu. Bunlar miladı dolmuş telefonlar, yazılım ömürleri tamamlanmış, çoğunun pili de değişmiştir muhtemelen. Ama illa apple tarafından devam edilecekse alınabilir. Android için ikinci el tarafında sarı sitede honor 400 falan satan gördüm, yd olmayan bir satıcı falan bulursan bütçende alınabilir bir model, kendi telefonumdur memnunum, üzmez. Temiz honor 200 bulursan oda olur, 400 ile arasında çok az fark var. 12/512 olanlardan Tecno Camon 30 Pro 5g denk getirebilirsen oda çok iyi olur. Samsung istiyorsanız A36 rahat bulunur, A56 düşürebilirsen tadından yenmez. Biraz araştırman lazım piyasaları, sarı site, facebook grupları falan bak. Bu referans modeller memnun eder.

a26 5g iyidir. kayıt vs işleri olursa çeşit artar.

Normalde ben köküne kadar samsungcuyum ama iphone'a alışmış birinin eline bu bütçede bir Android sakin verme kafayı yedirtir. Yine iphone al.

android seçeneği varsa xiaomi note 13pro aldım anneme geçen hafta, çok memnun fiyatı 15k civarı

Sıfır tarafında 15'e güzel telefon kalmamış. Belki bi ihtimal Tecno Spark Slim düşünülebilir sıfır için, parasını hakeder mi bence etmez ama 15k sıfır cihazlar arasında ki en elle tutulur model o, kasası çok ince zarif, ekranı güzel, pili büyük. İşlemci, kamera tarafında yüksek beklentiye girmemek gerek, annen oyun oynamaz zaten. İphone için İkinci el tarafında 11-12-12 mini bulunuyor sanırım, 64 gb modeller çoğu. Bunlar miladı dolmuş telefonlar, yazılım ömürleri tamamlanmış, çoğunun pili de değişmiştir muhtemelen. Ama illa apple tarafından devam edilecekse alınabilir. Android için ikinci el tarafında sarı sitede honor 400 falan satan gördüm, yd olmayan bir satıcı falan bulursan bütçende alınabilir bir model, kendi telefonumdur memnunum, üzmez. Temiz honor 200 bulursan oda olur, 400 ile arasında çok az fark var. 12/512 olanlardan Tecno Camon 30 Pro 5g denk getirebilirsen oda çok iyi olur. Samsung istiyorsanız A36 rahat bulunur, A56 düşürebilirsen tadından yenmez. Biraz araştırman lazım piyasaları, sarı site, facebook grupları falan bak. Bu referans modeller memnun eder.
Artık eskinin markaları ucuza iyi telefon üretmeyi bıraktı
Üstteki arkadaşa itafen Samsung alsan sorun olacağını sanmam 1 2 haftada alışır bu fiyata 7 yıllık iPhone da önermem ki batarya değişimi vb olduğundan içinin nasil işlem gördüğünü bilemezsin
@Akhiore 0 alıyorsan bu iki telefona bakabilirsin
Cmf phone 1
Xiaomi 13 pro 5g

Son düzenleme:
kral ikinci el s21fe al kullansın 15k'ya 0 bakma bile

bu telefon ister 128 ister 256gb. Oppo Reno 16F ile aynı işlemci (oppo olan 42000 e satılıyor)

20bin tl altındaki en iyi telefon bu.

nfc o kadar önemli bir özellik ki...
Evet sırf bu yüzden emin olamadım bu telefona çok banka vb işimiz olmuyor aslında ama olunca kendi telefonuma fln giriş yapmam gerekir biraz uğraş lzm ama 4,5 ayda fln 1 kere lzm olsa uğraşılır gibi

Evet sırf bu yüzden emin olamadım bu telefona çok banka vb işimiz olmuyor aslında ama olunca kendi telefonuma fln giriş yapmam gerekir biraz uğraş lzm ama 4,5 ayda fln 1 kere lzm olsa uğraşılır gibi
Yani, bir sefer lazım olsa sıkıntı. Performansı çok iyi tamam. aksesuar bulamamak, nfc, çerçeveler vs derken biraz soru işareti. Uzun süre 11 12k tl iken bu sorunları bertaraf ediyordu.

kral ikinci el s21fe al kullansın 15k'ya 0 bakma bile
Teşekkürler S21 fe iyi duruyor 2.nesil almak lzm sanırsam ama fiyatları sıfırlarına gòre ćok ucuz nedeni nedir 2 yıl garantili diye satıyor mesela 13k ya 2.nesil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,957
Üyeler
200,809
Son üye
ZladroN

Geri