Yardım Ajazz Ak820v2 Klavyede Bilgi Çöplüğü

th3alper

80+
Reaksiyon skoru
9
Atmış olduğum ekran görüntülerinde de anlaşıldığı üzere çok acayip bir bilgi çöplüğü var . Fiyatı uygun bulup almak istediğim Ajazz ak820 v2 klavye Globalde mekanik ama Türkiye pazarında manyetik olarak geçiyor . Amazonda Manyetik olarak geçen ise 5000 TL , Hepsiburada mekanik olarak geçen ise Hepsiburada da 3500 TL ve hepsi aynı ismi kullanıyor . Chate soruyorum o benim verdiğim bilgileri bana veriyor hiçbir şey anlayamadım

1785773526874.webp
1785773539432.webp
1785773554935.webp
1785773581356.webp

Satıcıdan satıcıya mekanik veya manyetik olması değişiyor galiba

Kablosuz, manyetik ve 10.000 MAh kendi sitesinde ₺3100 ucuz, ama ₺4-5K zorlar. Yine de ben Amazon'daki Coverzone etiketli bavul satıcısının doğru listelemediğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle mekanik bu klavye.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bağlantıdaki site resmi ise mekanik olarak belirtmişler ve ₺3100 falan satıyorlar.

Bence kopyalarken onlar da modeli karıştırıyorlar. Verileri genelde direkt sitelerinden çekiyorlar. Senin attığın klavyeye benzer kablosuz manyetik olarak şu ürün var. O da ₺4000 satılıyor.

Bu arada kablosuz manyetik önermem. Fare Hz oranı mantığıyla çalışıyorsa, sisteme yük bindirecektir.

Son düzenleme:
1785792498713.webp

Klavyenin hem manyetik hemde mekanik modeli mi var acaba . Çünkü şuan senin attığında var sitede benim attığım da var üstelik kablolu zaten bu.
1785792589403.webp
1785792597313.webp

Senin attığın ve benim attığım

Kablosuz, manyetik ve 10.000 MAh kendi sitesinde ₺3100 ucuz, ama ₺4-5K zorlar. Yine de ben Amazon'daki Coverzone etiketli bavul satıcısının doğru listelemediğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle mekanik bu klavye.

Bağlantıdaki site resmi ise mekanik olarak belirtmişler ve ₺3100 falan satıyorlar.

Bence kopyalarken onlar da modeli karıştırıyorlar. Verileri genelde direkt sitelerinden çekiyorlar. Senin attığın klavyeye benzer kablosuz manyetik olarak şu ürün var. O da ₺4000 satılıyor.

Bu arada kablosuz manyetik önermem. Fare Hz oranı mantığıyla çalışıyorsa, sisteme yük bindirecektir.
etiketlemeden yazmışım kdfmkd

Kablolu var evet, benim de kafam karıştı. Çok benzer yapıyorlar, ama benim attığımda sağ taraf o kadar büyük gözükmüyor. Kendi sitesinden alın manyetik alacaksanız da. Gerçi Amazon'dan da alıp sorun yaşarsanız iade edilir. Ama bu klavye ₺5K etmez.

Kablolu var evet, benim de kafam karıştı. Çok benzer yapıyorlar, ama benim attığımda sağ taraf o kadar büyük gözükmüyor. Kendi sitesinden alın manyetik alacaksanız da. Gerçi Amazon'dan da alıp sorun yaşarsanız iade edilir. Ama bu klavye ₺5K etmez.
bence de etmez 5k a kadar vgn neon 75 he falan var ldföldf

Geri