Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Mühendisliklere göre daha teknik ve yüzeysel öğretiyorlar ama çokta sıkıntı olmuyorHocam bilmediğim için soruyorum farkı ne teknoloji ve öbür fakultenin
Mühendisliklere göre daha teknik ve yüzeysel öğretiyorlar ama çokta sıkıntı olmuyorHocam bilmediğim için soruyorum farkı ne teknoloji ve öbür fakultenin
hocam bendemi gecsem ya o zmaan meslege 12 ye baslamadim daha ama 11 bittiMühendisliklere göre daha teknik ve yüzeysel öğretiyorlar ama çokta sıkıntı olmuyor
Bence geçmek mantıklı ama geçeceğin meslek lisesi de önemli bayağı full staj da yaptırabilirler o zaman yksye çalışacak vakit bulamazsın ama ders konusunda zaten ben rahat rahat 130k civarı yaparım diyorsan geç bi de geçmek istediğin liseyle önceden konuşursan daha iyi olur belki de hiç görmediğin dersten sınav yapacaklarhocam bendemi gecsem ya o zmaan meslege 12 ye baslamadim daha ama 11 bitti
bu arada sanırım 12. sınıfta mesleğe geçemiyorsun çünkü benim gideceğim meslek lisesinde en geç 10. sınıfta kabul ediyoruz demişlerdiBence geçmek mantıklı ama geçeceğin meslek lisesi de önemli bayağı full staj da yaptırabilirler o zaman yksye çalışacak vakit bulamazsın ama ders konusunda zaten ben rahat rahat 130k civarı yaparım diyorsan geç bi de geçmek istediğin liseyle önceden konuşursan daha iyi olur belki de hiç görmediğin dersten sınav yapacaklar
Mühenislik fakültesinde daha akademik bir eğitim veriliyor. Teknoloji fakültesinde ise daha uygulamalı ve staj süresi uzun eğitim veriliyor. Teknoloji fakültesinde elde edeceğin yüksek bir başarı ile stajını iyi bir kurumda yapıp mezuniyetten sonra o kurumda işbaşı yapabilirsin.Hocam bilmediğim için soruyorum farkı ne teknoloji ve öbür fakultenin
kimse güzel anlatmamış ben daha güze anlatayımHocam bilmediğim için soruyorum farkı ne teknoloji ve öbür fakultenin
ben olsam marmara veya gazi giderdim ama elektriğide bir düşünürdümMeslek lisesi öğrencisi olduğum için nispeten düşük olan sıralamama rağmen Marmara Bilgisayar müh veya Gazi Bilgisayar müh okuyabiliyorum, fakat güncel piyasadan dolayı çok kararsızım. sizce bu kaliteli üniversitelerde okumalımıyım yoksa 2 yıllık bölümleremi yönelmeliyim ( sıralamam 123k) (tyt sıralamam 320k)
cansinkimse güzel anlatmamış ben daha güze anlatayım
müh. fakültesi teorik bilginin daha ön planda olduğu bilgi ağırlıklı bir fakülteyken teknoloji fakültesi uygulamalı eğitimin ön planda olduğu bir fakültedir . Teknoda genellikle atölyelerde çalışılınır ayrıca akademik eğitiminide alırsın . Son dönemdede uzun stajını yapar mezun olursun . Müh. fakültesinde son dönemde staj olmaz . 2 fakültenin mühendisleri arasında yetki bakımından fark olmaz . Tekno fakültelerinin hepsi %100 Türkçe eğitim verir .