Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

prime sff kart ama 2.5 slot biraz sıcak çalışır iyi araştır öyle al prime fiyat avantajı çok değilse genel olarak önermiyoruz burada
Denk gelmişken alayım daha iyi fırsat olursa iade ederim diye aldım. 2. el xfx alsam aynı kapıya geliyor sahibinden vade farkıyla taksite de bölünse ve garanti daha uzun. Aklım karıştı açıkçası. Bunu 34 e 9 taksit aldım.

:) "kartın aralığı 30-32k brom zam gelmeyecek"
sen burda da yazmışsın engeli kaldırdığın için ancak görüyorum. hiçbir şeyi bilmiyorsun hem de hiçbir şeyi. 32 bine düşerse şöyle derim böyle derim dedikten 9 gün sonra düştüğü fiyat;
1786230525603.webp

seni etiketlemek benim aklıma bile gelmedi o zaman. kafamda yer etmeyen biri oldugun icin ama ben senin aklına nasıl kazındıysam artık

challanger hala aynı fiyat. alsam mı diye düşünüyorum.

ben zamlardan önce son çıkış diyip aldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. 4070'ten geçtim
ben de şuan kreedi kartı limitini yükseltiyom. ya bunu taksitli alcam ya da 15-20 arasına ikinci el bişi alacağım. beyin sisi oldu düşünmekten. napsam bilemedim ya.

ben de şuan kreedi kartı limitini yükseltiyom. ya bunu taksitli alcam ya da 15-20 arasına ikinci el bişi alacağım. beyin sisi oldu düşünmekten. napsam bilemedim ya.
3 ağustostan beri küçük tl oynamalarıyla aynı fiyata neredeyse 1 haftadır satıyorlar :). mesela taichi web stoğu yoktu. dün eklemişlerdi .online alınıyordu. bugün yine mağaza stoğuna geçmiş. ne olacağı belli değil yani . paran varsa al. akakce de 9070xt 40kdan listelenme başladı. amazon depo da 9070xt fiyatlarına zam yapmış düşün yani.

iyi yaptın ho king. güzel kart güzel performans. bende benzer şekilde 4060ti dan geçtim geçen sene çok memnunum
Teşekkürler dostum. kafamdaki tek soru işareti giriş seviye bi kart olması ama undervolt ile ısınma sorunun bi nebze önüne geçiliyomuş. Zaten kasama sığan 2-3 tane 9070xt kart varı çok bi seçeneğim de yoktu :D

Çok güzel kart 3060 dan geçtim ben 4k da fsr ile 60 fps alıyorum her oyunda

Teşekkürler dostum. kafamdaki tek soru işareti giriş seviye bi kart olması ama undervolt ile ısınma sorunun bi nebze önüne geçiliyomuş. Zaten kasama sığan 2-3 tane 9070xt kart varı çok bi seçeneğim de yoktu :D
o kadar kötü değil soğutması, zaten undervolt yapmana da hiç gerek yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,186
Üyeler
201,431
Son üye
Hazirim
Geri