4 Bin TL %100 Klavye Önerisi

mszeyrek

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,665
Mekanik klavye arıyorum son birkaç senede çıkan switchlerden çok alamıyorum ama tercihen red/brown hatta belki daha da sessiz düşük travel li switchler olursa güzel olur Numpad olmayan bir klavye kullanmam mümkün değil sanırım artık piyasaadaki çoğu klavye TKL, %70 falan. Önerebileceğiniz %100 klavye var mıdır?

Mekanik klavye arıyorum son birkaç senede çıkan switchlerden çok alamıyorum ama tercihen red/brown hatta belki daha da sessiz düşük travel li switchler olursa güzel olur Numpad olmayan bir klavye kullanmam mümkün değil sanırım artık piyasaadaki çoğu klavye TKL, %70 falan. Önerebileceğiniz %100 klavye var mıdır?
Bunu listene al derim kullanıyorum 3 modlu. 8000 mah bataryali

Bunu listene al derim kullanıyorum 3 modlu. 8000 mah bataryali
Hocam peki F99 pro mu yoksa Attack shark x98 pro mu hangisi daha iyidir? Daha hızlı elime ulaşması açısından x98 alsam mı acaba diye düşünüyorum da bilemedim.

Hocam peki F99 pro mu yoksa Attack shark x98 pro mu hangisi daha iyidir? Daha hızlı elime ulaşması açısından x98 alsam mı acaba diye düşünüyorum da bilemedim.
F99 Pro güzel duruyor. Bunda da aynı şekilde 8000 lik batarya var.
Keycapsler daha güzel. Mantıklı

X98 pro hakkındaki yorumunuz ne olur hocam
Hiç kullanmadım o yüzden ne dersem yalan olur. Kullanan arkadaşlar fikirlerini söyler.
Ama Aula F99 dan çok memnun kaldım. Ekim 2025 ten beri aktif bir şekilde kullanıyorum. Tuş basım hissiyatı, sesi ve özellikle bence bataryası çok iyi.
Pro olan da ekstra multmedya yuvarlağı da var. Seni üzmez ondan emin ol.

Evet son noktaya geldiğimizde iki seçenek var şu an.
Aula F108 pro mu yoksa Attack Shark X98 pro mu sizce?

Geri