2 Yıllık Elektrikli mi Sağlık mı

Anladım peki ortalama başlangıç için ne kadar veriyorlar
kurumsal yerlerde min 55-60 özel yerlerde patronun insafına kalmış genelde asgari ücretten başlatıp 60-70k lara çıkarırlar 3-5 yılda bu yüzden kuurmsal yerlere girmeye bak diyorum

Sağlık okuma torpilin yoksa, yarımız güvenlik oldu diğer yarımız kpss çalışıp aklını kaybediyor :D diğer kısmı da artık varsa aile mesleği yoksa marketlerde, he dersen benim temelim vs iyi kpss de 85+ alırım o zaman oku ama paramedik ve görüntüleme'nin atama puanları da çok yüksek onlar için ben garanti olması için 87+ öneriyorum.

Tıbbi sekreterlik alımı şuanda çok iyi torpil elbette var ama öyle abartıldığı gibi tüm Tıbbi sekreterler torpille girmiyor. 2 senede bir anda Tıbbi sekreterlik ölmez. Bu meslek biraz nüfus artışına bağlı nüfus artış hızı fazlaysa Tıbbi sekreterlik ihtiyacıda fazla olur. Doğuda mesela bir sürü kontenjan var Tıbbi sekreterlikte diğer illere göre. 1. Sebebi dogulularin ilk önce Tıbbi sekreterleri dövmesi 2. Sebebi çok hızlı üremesi bunun sonucunda hastanelerin kalabalık olması. 2 meslekte öyle ölecek bir meslek değil.

Kardeşim allah razı olsun senin konuyu görmesem unutmuştum bile tercih yapmayı az önce girdim baktım son 5 gün kalmış az kalsın GG olucaktım son anda sayende fark ettim 😂😅

Kardeşim allah razı olsun senin konuyu görmesem unutmuştum bile tercih yapmayı az önce girdim baktım son 5 gün kalmış az kalsın GG olucaktım son anda sayende fark ettim 😂😅
işinize yaradiysam ne mutlu rica ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tıbbi sekreterlik alımı şuanda çok iyi torpil elbette var ama öyle abartıldığı gibi tüm Tıbbi sekreterler torpille girmiyor. 2 senede bir anda Tıbbi sekreterlik ölmez. Bu meslek biraz nüfus artışına bağlı nüfus artış hızı fazlaysa Tıbbi sekreterlik ihtiyacıda fazla olur. Doğuda mesela bir sürü kontenjan var Tıbbi sekreterlikte diğer illere göre. 1. Sebebi dogulularin ilk önce Tıbbi sekreterleri dövmesi 2. Sebebi çok hızlı üremesi bunun sonucunda hastanelerin kalabalık olması. 2 meslekte öyle ölecek bir meslek değil.
Ya işte iki yılda çok değişen bişey olmaz ama iki taraftan seçim yapmam lazım biri çalışma şartları rahat ama kpss diğeri kolay iş ama belki zor şartlarda özel kurum fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık okuma torpilin yoksa, yarımız güvenlik oldu diğer yarımız kpss çalışıp aklını kaybediyor :D diğer kısmı da artık varsa aile mesleği yoksa marketlerde, he dersen benim temelim vs iyi kpss de 85+ alırım o zaman oku ama paramedik ve görüntüleme'nin atama puanları da çok yüksek onlar için ben garanti olması için 87+ öneriyorum.
Torpilim maalesef ama doktor ve yine tekniker paramedik sekreter atanan tanıdıklarım var sadece KPSS korkutuyor malesef yani alım olur mu acaba yine

Torpil malesef sadece KPSS çalisicam iki sene eğer ki sağlık seçersem yada elektrik okuyup iyi seviyede İngilizcem var savunma sanayisinde işe girmeye çalisicam
ingilizce seviyen iyiyse kesinlikle elektrik oku ve sonrasında yurtdışına git güzel ücretler alırsın .

Hocam sağlık şu yüzden korkuyotum tıbbi sekreterlik geliyor ve 19 bin alım yaptığı için belki puanı yükselir yada alımı düşer falan ondan korkuyorum yoksa kpss yapabilirim
Yurtdışı düşünüyorsan kesinlikle elektrik daha iyi olur .

Sağlık düşkünlüğün varsa o ayrı .

Geri