Rahatça Kiraz Yiyememek.

Ev ayraniyla aram çok iyiydi de bir ara köyden gönderdiler o kara günü hala unutamiyorum. Kavun karpuz ile belki birgun barisabilirim ama ev ayranını bir 50-60 sene sonra bile içmem.
niye ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

içinden kurt mu çıktı

Hocam yaptığınız ayıp yani akrabalarınız sizi düşünüp proteinli kiraz yollamış siz beğenmiyorsunuz.

Bunlar hep protein hocam (!)

Eskiden tek başıma 1 kova kiraz yerdim (20 kiloluk kova). Şimdi kirazlari tek tek inceliyorum gerekirse ortadan ikiye ayırıyorum içinde kurt var mi yok mu diye. Kurtlarda ağzının tadını biliyor böyle simsiyah olgunlaşmış kirazı özellikle seçiyorlar.
dutun icinden kucuk bocek cıktıydı 9 10 yasında bağdan topladıgımız bi okadar zaaman sonra hala dut yerken 3 defa yıkıyorum

Eskiden tek başıma 1 kova kiraz yerdim (20 kiloluk kova). Şimdi kirazlari tek tek inceliyorum gerekirse ortadan ikiye ayırıyorum içinde kurt var mi yok mu diye. Kurtlarda ağzının tadını biliyor böyle simsiyah olgunlaşmış kirazı özellikle seçiyorlar.
bir akrabanın bahçesine gidip 1 kova kirazı yerken birden kurt çıktı di mi

En fazla 10-20 tane yiyorum.
Bir varil yemek de normal değilmiş 😅

Dedemin bir kiraz ağacı vardı kuşlar dadandı sanarlardı aslında ben dadanırdım hepsini yerdim. Adam bu verimsizlige dayanamadı kesti sonunda ağacı.
Dedemin 30 tane kocaman kiraz ağacı vardı o halde yemezdim dediğim gibi 😅 Tepelerine çıkıp tuşlu telefondan müzik dinlemek de bir başkaydı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,253
Üyeler
200,884
Son üye
mstkpr1

Geri