IOS Iphone 16 Pro Yurtiçi 60k Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
61000
Pili yüzde 90 ,orjinal, 2 ay garantisi var, orjinal şarz aleti ve faturası var ve 128 gb. Sizce değermi. Normalde honor 600 pro alacaktım ama iphone kolay alınıp satılabildiği için model yükseltmek veya düşürmek istersem daha yararlı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum canlar.

Son düzenleme:
pil 1 seneye yakın aylarda kullanımına baglı cort 6.5k degısım malıyetı apple orjınal

benim tavisyem almamanız. Buhar odası olmadıgı için aşırı ısınıyor 16 ve altı serileri. Ben mısır tatilimde 16 pmx ile rezil olmuştum dışarıda 2 dakika görüntülü konuşunca telefon iphone 5s e dönüyordu. Sırf ısınma sorunu yüzünden satip s26u aldım.

Pili yüzde 90 ,orjinal, 2 ay garantisi var, orjinal şarz aleti ve faturası var sizce değermi. Normalde honor 600 pro alacaktım ama iphone kolay alınıp satılabildiği için model yükseltmek veya düşürmek istersem daha yararlı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum canlar.
Alınır bence güzel cihaz 16 Pro.

Pili yüzde 90 ,orjinal, 2 ay garantisi var, orjinal şarz aleti ve faturası var sizce değermi. Normalde honor 600 pro alacaktım ama iphone kolay alınıp satılabildiği için model yükseltmek veya düşürmek istersem daha yararlı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum canlar.
1785956336142.webp

denk gelirse 17 de bakabilirsin

benim tavisyem almamanız. Buhar odası olmadıgı için aşırı ısınıyor 16 ve altı serileri. Ben mısır tatilimde 16 pmx ile rezil olmuştum dışarıda 2 dakika görüntülü konuşunca telefon iphone 5s e dönüyordu. Sırf ısınma sorunu yüzünden satip s26u aldım.
aslinda bende gecici olarak almak istiyordum işte sonradan iphone veya samsung olarak yükseltebilirim diye.

Geri